Firefox Vista tukee ja XP päättyy 2017

Surffaajien täytyy tehdä se: Mozilla ilmoitti loppuisi median versiot sen selaimen, Firefox OS kahden tunnetun suuren yleisön vaikkakin vähemmän käytetään nykyään: Windows XP ja Windows vista.

Tällainen päätös vaikuttaisi loogiselta: Windows XP ei enää päivitetä Microsoft vuodesta 2014 ja Windows Vista tiedä Myös päivitykset joukosta Redmond vuonna 2017. Mozilla Tästä seuraa kehitystä mikä tarkoittaa, että nämä kaksi OS katoavat.

Lopussa tietoturvakorjauksia Firefox


Ilmoitusta loppuun Firefox tukea Mozilla Foundationin pitäisi huolestua suuren maailman: Windows XP: n käyttäjät alle 5% Internetin käyttäjistä (OS käytetyin maailmassa on edelleen ja aina Windows 7), jos joku uskoo Stat Counter. Heille kuitenkin, se voi aiheuttaa ongelmia.

firefox näyttö

Varmasti heillä on jo enemmän tukea koskien puutteita heidän OS lähes 3 vuotta, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, mutta niiden -tiers- selaimen päivitettiin vielä. Kun pää tukea Mozilla Foundationin heidän navigointi on enemmän riskejä, haavoittuvuudet ja kriittisiä vikoja hyötyvät vain, itse asiassa enemmän laastareita estää hakkereita käyttämästä niitä.

Kitkattomasti, mutta väistämätöntä


Lopussa Firefox-tuki Windows XP ja Windows Vista tulee olemaan kahdessa vaiheessa, joista ensimmäinen olisi alkavat maaliskuussa 2017. käyttäjät saavat päivityksen Firefox nimeltä "Extended Support Release" ulottuu muutaman kuukauden ohjelmisto tukee. Päivitykset silti tapahtua, mutta harvemmin ... eikä uusia ominaisuuksia kehitetään Firefox joukkue. Ainoa merkittävä turvallisuus päivitykset jaetaan.

Tämä kestää muutaman kuukauden, kunnes tuki loppuu lopullisesti. Mozilla ei ole vielä antanut tarkkaa päivämäärää, mutta tiedämme varmasti, että loppupää Firefox tuki julkistetaan puolivälissä 2017.

  • Microsoft ilmoittaa teille: Edge on turvallisempi kuin Firefox ja Chrome
  • Mozilla Firefox 50,0 on saatavilla
  • Paljon nopeammin Firefox 2017 Quantum?
Muokattu 28/12/2016 10:30