The Witcher 3: meer dan 600 patches patch 1.10

CD Projekt RED blijft verbeteren The Witcher 3 om de spelers te voldoen, terwijl de eerste uitbreiding van het spel, Hearts of Stone, uitgebracht op 13 oktober.

The Witcher 3 werd uitgebracht in mei, en CD Projekt blijft het te verfijnen. De nieuw aangekondigde 1.10 patch omvat meer dan 600 elementen van het spel, met inbegrip van 150 gewijd aan het verbeteren van de stabiliteit van de titel, ook op PC en Xbox One en PS4.

Langs Patch rapport (PDF) vrijgegeven donderdag door de Poolse studio te ontdekken in detail de correcties, aanvullingen maar ook, zoals nieuw dialoogvenster elementen verschijnen in sommige missies. Een bug met betrekking tot de oprichting van een feestje in New Game +, die werd geblokkeerd door bepaalde waarborgen is ook vastgesteld, evenals het sorteersysteem in de inventaris.

The Witcher 3
In het kort, The Witcher 3 blijft verbeteren en het zal waarschijnlijk niet de fans, die don 13 oktober zal doen herleven op Hearts of Stone, de eerste van twee uitbreidingen die door CD Projekt spelen mishagen. Als zodanig kan het nuttig zijn om het spel te starten vóór die datum, voor de magie van de update kan werken nu, wordt de patch wordt ingezet.

Lees ook:
  • The Witcher 3: Technische gids
  • The Witcher 3 heeft ons betoverd, al een cult spel?
Aangepast op 2015/08/10 om 17:31