E3 2016: de ontdekking van Deus Ex Breach

Deus Ex: mensheid Verdeelde uitgebracht op 23 augustus en zal worden begeleid door Deus Ex Breach, een geweldig extra spelmodus aangeboden zonder extra kosten. We ontdekten met verlichting Flower Marty, zijn producer binnen Eidos Montreal.

De mensheid Verdeeld
, de nieuwe aflevering van de franchise Deus Ex, belooft bijzonder rijk en meeslepend zijn. Het soort spel waar je uren kunt duiken voordat ze willen de joystick te vragen. Op de release, zal worden voorgesteld, samen met Deus Ex Breach, ervaring gecentreerd rond data hacken van het weergeven van een heel andere stijl van het spel, want georiënteerde arcade.

" We wisten vanaf het begin van de productie van de Mensheid Verdeeld wilden we iets meer te geven aan de speler "Legt Marty Bloem, producent van Breach. " Maar als je ziet wat biedt Deus Ex, het heeft niet echt zin om de ontwikkeling van een Multi / pvp-modus te verlaten. Dus we dachten dat wat we konden doen, en uiteindelijk moesten we zeggen dat het basisspel biedt drie pijlers van interessante gameplay te opereren buiten de beperkingen van de geschiedenis en de geloofwaardigheid van het universum. "

Deus Ex Breach
Zo ontstond Breach, aangeduid als " arcade mode "Door ontwikkelaars. Het plaatst de speler in de huid van een hacker belast met het infiltreren van een datacenter met gevoelige gegevens van zeer grote internationale bedrijven. Het spel simuleert een virtual reality te materialiseren die gegevens wordt gestolen in cyberspace: we ook daar de vijand, die verantwoordelijk is voor de bescherming van de gegevens of te popelen om te stelen.

Een coherente wijze met de rest van het spel


" Er is een fractie in de wereld van Deus Ex heet de Reapers, die hackers die therapeutische technologie te gebruiken in de kern. Ze teruggeleid om hack te waarborgen, zonder het gebruik van een enkele regel code "Zegt Marty Bloem. " Ze gamifié hacken. "

Deus Ex Breach
in De mensheid Verdeeld, Praag is uitgegroeid tot 's werelds hoofdstad voor data, en wetten die in de Tsjechische Republiek beveiligt gegevens. Plotseling, zijn alle grote bedrijven opslaan van hun servers: in het geval van Palisade Corporation. Alle hackers droom om toegang te krijgen tot deze gegevens en het is juist de belangrijkste doelstelling van inbreuk : Ga hack zonder gepakt.

inbreuk een samenhangend en gecontextualiseerd deel van het heelal Deus Ex omdat de actie is in het hart van een gebouw dat kan worden gezien in het spel. De ervaring, draait ze uit uncorrelated om het verhaal van Adam Jensen, en zeer verschillend in de praktijk, maar er zijn soortgelijke mechanische - met inbegrip van de mogelijkheid om te kiezen tussen dodelijke aanpak of inzicht, of een beetje van beide.

Uitdagingen en herspeelbaarheid


Deus Ex Breach is geen eenvoudige mini-game voor bent tientallen levels die worden aangeboden voor een lange levensduur, omdat de potentiële herspeelbaarheid bijzonder aanwezig is. Men kan dus opnieuw lus een missie om de score te verbeteren of probeer nieuwe benaderingen.

Deus Ex Breach
" Men dacht als een aanvulling op Breach De mensheid Verdeeld, een modus die kunnen worden afgespeeld voor een paar tientallen minuten "Marty Bloem toegevoegd. In de praktijk inbreuk is vrij verslavend, en heeft een volledige identiteit. Wat te verlengen een beetje het leven van het hele spel.

Verwante onderwerpen:
  • E3 2016: conferenties, advertenties ... volledige informatie over de video game tentoonstelling
  • Deus Ex: mensheid verdeeld: verschillende sequenties speeltijd
  • De mensheid Verdeeld Deus Ex: wanneer de video game doet denken over transhumanisme
Aangepast op 2016/06/17 om 24:32