NASA zoekt een “verdediger van de Aarde” tegen aliens

Als je hield van de film Men In Black, je bent een fan van science fiction en bovendien, je bent ervan overtuigd dat aliens bestaan ​​en zij zullen wellicht binnenvallen onze planeet aarde in de komende jaren, dan is deze baan is voor u: NASA zoekt a ' planetaire protection officer "Die zal verantwoordelijk zijn voor de bescherming van de planeet aarde van buitenaardse wezens zijn.

Het station, dat werd geopend door de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie, heeft iets om over te dromen. Nou ... totdat we lezen het profiel van de missies.

een " planetaire protection officer "Wat is het?


Is het zinvol om aan te geven dat " planetaire protection officer "Is het niet een geheim agent die zich ertoe verbindt om de buitenaardse dreiging in een super-geheim agentschap te elimineren? Tenminste neemt hij eigenlijk zorg van de buitenaardse dreiging, maar niet zoals wij denken in Hollywood. Deze zijn minder vreemd is aan de ultra-geavanceerde technologie die hem, maar vreemde organismen dat kan gebeuren op Aarde zal interesseren.

Zoals ze daar? Het is simpel: Als het voorschot verkenning van de ruimte en dat bedrijven zullen willen om nieuwe planeten te veroveren, de eerste in het vizier als Mars, zal er meer en meer waarschijnlijk dat zijn probes, robots en astronauten verband ermee buitenaardse materiaal onbedoeld. Nu is het onmogelijk om te weten wat de impact van deze organische materialen op het leven op aarde.

Scott Kelly, één jaar in'espace

Controleer de protocollen en veiligheidsmaatregelen


De taak van de " planetaire protection officer "Is eenvoudig: controleren, verifiëren en updaten van de veiligheid en ontsmetting protocollen die worden gebruikt voor de ruimtevaart. Volgens de Outer Space van 1967 Verdrag van de Verenigde Staten ondertekend, is het noodzakelijk dat elke missie een risico van 1 op 10.000 tot de aarde besmetten.

Office werken een meer conventioneel haar dan je zou denken het lezen van de titel, dus. Het contract van drie jaar, te verlengen tot vijf jaar, biedt een salaris van tussen de 124.000 en 187.000 dollar per jaar (tussen 104.000 en 158.000 euro), die alle voordelen van de positie moet worden toegevoegd. Dus de verleiding?

  • Luxemburg: een wet om te verkennen en te gebruiken ruimte middelen
  • Blue Origin: het zal onmogelijk zijn om zichzelf te ontlasten in de ruimte
  • Een experiment op muizen maakt de weg vrij voor de voortplanting in de ruimte
  • SpaceX Dragon capsule zal landen op Mars niet het geval is
  • NASA presenteert haar "Batmobile" naar Mars
Aangepast op 2017/02/08 om 14:58