Netflix lanceert HDR: 13 serie met heldere kleuren

Response lik op stuk? Terwijl de eerste Blu-ray Ultra HD waren een paar weken de eerste HDR verstrooiing vectoren voor individuen, Netflix uitgelijnd.

Drie maanden na de aankondiging dat hij de verantwoordelijkheid zou nemen, Netflix onlangs begonnen luchten in HDR. Verrassend was de nummer een video-on-demand abonnement alleen was niet aangeprezen, maar een servicemedewerker aan de media dat het verzoek bevestigd: "De HDR is operationeel". De dienst heeft alleen maar om het officieel te maken.

YouTube is ook open in HDR voor super realistische video's

Logo Netflix in 2014
Op dit punt, alleen de originele serie Netflix Marco Polo wordt uitgezonden in HDR. Twaalf andere serie zal binnenkort worden beïnvloed: A Series of Unfortunate Events, Bloodline, Chef's Table, Hibana, Ridders van Sidonia, waaghals, Iron Fist, Jessica Jones, Luke Cage, The Defenders, De Do-Over, Belachelijke Six. Of 150 uur voor het einde van de inhoud jaar. Maar geen film is opgenomen in dit stadium.

In termen van apparatuur, Netflix exploiteert de HDR10 standaard op de Ultra HD-tv's van LG, Samsung en Sony, of Dolby Vision standaard op sommige Ultra HD LG-televisies. Het is nog niet bekend of het schild draagbare Android TV of de decoder van de toekomstige nieuwe Livebox compatibel zal zijn. Een pictogram of Dolby HDR Vision zal hoe dan ook compatibel inhoud te identificeren.

HDR-programma's zullen worden uitgezonden in HD Ultra met een maximale doorvoersnelheid van 18 MB / s. Maar het proces zal ook worden aangeboden tegen lagere tarieven in 1080p en 720p voor kleinere verbindingen.

Hoe Netflix verbetert de beeldkwaliteit, terwijl het verminderen van de stroom

Om te ontdekken of herontdekken wat de HDR, die realisme verbetert zo veel of meer dan de Ultra HD, lees dan onze vorige nieuwsbericht op de onderstaande onderwerp.

Marco Polo in Dolby Vision HDR op Netflix
Over hetzelfde onderwerp
  • Lancering van Blu-ray Ultra HD in Frankrijk: alles wat je moet weten
  • Ultra HD Blu-ray HDR en heldere kleuren te verdringen streaming 4K
  • HDMI 2.0a: verblind door zijn tv met de HDR
Aangepast op 2016/04/19 om 18:31