Animal Crossing komt op smartphones

Animal Crossing, een spel Nintendo sterren, voorbereiden om op het einde smartphones in november 2017. De Japanse firma verwacht dat de reputatie van de franchise en hoopt een commercieel succes.

Een spel dat de kindertijd, hoge verslavend potentieel herinnert


Na de release van Super Mario Run versie voor smartphones, ziet Nintendo past een ander van zijn vlaggenschip mobiele games. Deze keer is het de saga Animal Crossing spel waar een menselijk karakter dat je de controle is een van antropomorfe dieren, praat met ze, hen helpen hun leef- en binden vriendschappen met hen te ontwikkelen. Maar deze keer, de actie vindt plaats op een camping (vandaar de naam van het spel, Pocket Camp), en het is deze plek dat het is geregeld. In het begin van het spel, heb je alleen een vlak oppervlak zonder meubels of apparatuur, het is voor u om te controleren met dieren om uit te vinden wat hun favoriete meubels en bouwen voor hen.

En als het is een spel, het zal zeker niet eenvoudig. We moeten eerst materialen zoals hout. Maar de personages die je geeft, het zal hen een dienst te nemen, bijvoorbeeld bessen plukken, vissen vangen of neem ze voor vlinders met een net. Zodra u de materialen, het is voor Cyrus, de klusjesman, die verantwoordelijk is voor het werk en maak meubels.

Zodra een dier u heeft bezocht, kan het terugkomen om tijd door te brengen op uw camping wanneer hij wil. Dit is waar ligt het verslavende aspect van het spel: de dieren komen en gaan op elk gewenst moment, en niet alleen degenen die je kiest om te spelen. En het realisme toe te voegen, Animal Crossing: Pocket Camp zal de tijd die nodig is om de helderheid in het spel aan te passen overwegen. Speciale periodes met hun attributen (Kerstmis, bijvoorbeeld) zal het spel onderbreken, in de vorm van updates.

Animal Crossing Pocket Camp

Ter voorbereiding op de release van Pocket Camp, Nintendo brengt het pakket


Voor Nintendo, Animal Crossing: Pocket Camp belooft een echte geldautomaat zijn: niet minder dan 163 outfits en 299 verschillende meubels zal zijn in het programma, elk verkrijgbaar in ruil voor punten die u eerder hebt verworven door middel van dienst om de karakters van het spel, of door het betalen van gewoon.

Het spel zal niet worden vrijgegeven voor het einde van november 2017, maar een Twitter-account is al actief. Opgericht in de naam van Isabella, het teken dat u zal de controle tijdens het spel, het dient om de toekomstige spelers met het product vertrouwd te maken, zodat ze klaar zijn wanneer het spel uitkomt. In dezelfde geest, werd een YouTube-video, zelfs geplaatst op de officiële kanaal van Nintendo.

De meest ongeduldige kunnen nu inschrijven op de hoogte van de beschikbaarheid van het spel.


  • # NintendoParis2017: rapport volledige games te wachten (of niet)
  • # NintendoParis2017: rapport volledige games te wachten (of niet)
  • Mario + Rabbids Kingdom Battle: 29 augustus op de Nintendo Switch
  • Odyssey Super Mario Nintendo Switch 27 oktober!
  • Mario + Rabbids Kingdom Battle: 29 augustus op de Nintendo Switch
  • Super Smash Bros. komt naar Nintendo Switch
  • Nintendo kondigt het einde van de WiiU (en games)
Gewijzigd op 25/10/2017 om 17:23