5 applicaties om sport en fitness te downloaden in 2017!

U wilt terug naar de sport te krijgen, maar weet niet waar te beginnen ... en als we beginnen met het installeren van een aantal fitness-applicaties op zijn mobiel, om altijd in goed gezelschap te zijn?

Onze selectie van toepassingen in de sport is beschikbaar op zowel Android en iOS, en wanneer dit niet het geval is als we een goed alternatief. U kiest op basis van uw smartphone.

1 - Runtastic: voor hardlopers, beginners pro!

Beschikbaar op Android en iOS.

Runtastic, niet één maar verschillende toepassingen! Hardlopen, Squat, Mountain Bike ... het is beschikbaar op basis van uw favoriete activiteit, zodat u uw activiteit op zijn best te volgen.

Application atletiekbaan zijn pad en tijd, direct op hun smartphone. Deze gegevens worden opgeslagen, zodat u kunt dan analyseren winkelen. Meer verrassend, kan de applicatie je bijvoorbeeld vertellen wanneer u schoenen op basis van de kilometers die zijn afgelegd met veranderen. Let wel op: als sommige functies zijn zeer interessant, maar het zal soms overschakelen naar de betaalde versie (4 € 99) te ontgrendelen.

Dit bestand is niet om het te installeren, alvorens op zijn schoenen.

2 - HIIT interval training: duw jezelf tot de laatste seconde!

Alleen beschikbaar op Android.

Doe cardio vorm van HIIT (High Intensity Interval Training voor of split) is in de mode. Ik moet zeggen dat deze korte formaat lengte, maar bijzonder intensief optimaliseert de tijd besteed aan het spelen sport.

Met deze applicatie kunt u de duur van de oefening te selecteren, maar ook rusten en een aantal rondes, dat wil zeggen herhaling intervallen oefening - rust. U kunt zelfs een voorbereidingstijd nodig om op te warmen en een periode van stretching.

Kortom, een geweldige toepassing voor zijn timer workouts!

2a - Interval Timer - deze voor IOS

Verkrijgbaar in iOS.

Ben je meer van #iphone team? Crack voor de Interval Timer - Timing voor Training en HIIT Workouts! Deze toepassing zal u toelaten om de duur van de oefening te stellen en uit te rusten en te volgen perfect.

Natuurlijk, kunt u doorgaan naar muziek te luisteren naar de motivatie in uw hele sessie te houden. Vergeet niet om uw instellingen voor sessies die u regelmatig op te slaan!


3 - Zeven: geen tijd te verliezen

Beschikbaar op Android en iOS.

Uw drukke leven laat je niet de tijd om te gaan naar de kamer, of zelfs het aanbreken van een lange rit? Geen excuses meer: ​​met Seven, hoeft u slechts 7 minuten om een ​​beetje training te doen.

Deze applicatie is erg speels, omdat het werkt als een rollenspel. Het duurt 7 maanden duren om met succes een echte kampioen te worden. En let op: indien gedurende een maand u drie dagen te missen ... je terug op nul komen. Maar geen reden om er te komen, wetende dat je nodig hebt is een stoel en je motivatie.

Nog steeds beter dan zittend op de bank, is het niet?

Sport fitness voetras

4 - Fitbit: voor degenen die kijken!

Beschikbaar op Android en iOS.

Als u een Fitbit shows, deze applicatie is gewoon onmisbaar. Het zal u toelaten om alle gegevens van uw apparaat te laden, dagelijks volgen van uw gegevens en zelfs vrienden uitdagen!

Met deze app kun je alle activiteiten die je elke dag doen, maar ook wat je eet te volgen. Zonder in te gaan voor de berekening van alle calorieën ingenomen, het feit om uw maaltijden op: u zal een meer kritische blik hebben uw dieet. De applicatie houdt ook toezicht op uw slaap of uw hartslag.

Kortom, een essentieel wanneer u een Fitbit ... wat we raden!

5 - MyFitnessPal: je beste vriend om calorieën te tellen

Beschikbaar op Android en iOS.

Eten is een groot deel van het succes of niet, van een gewichtsverlies. Dat is de reden waarom MyFitnessPal creëerde een Calorie Counter. Maar waarom zet het in een selectie van apps sport?

Gewoon omdat deze teller kan rekening houden met het aantal verbrande calorieën. Beter nog, kan de applicatie worden gekoppeld met anderen, zoals Runtastic. Bij het uitvoeren van zijn calorieën automatisch toegevoegd aan je dagelijkse calorie-doel.

Interessant voor degenen die verder willen gaan.Aangepast op 2017/04/20 om 15h49