Fotoalbums: Google Picasa boerderij

De foto albums buffs zullen moeten een andere manier te sorteren en hun foto's te delen. Google kondigde de sluiting van zijn online service Picasa. Google Foto's zal overnemen.

Vanaf 15 maart zal Google niet langer technische ondersteuning voor Picasa-service online foto's. De groep zal zich richten op Google's en nodigt gebruikers uit om hetzelfde te doen.

In een officiële nota gepubliceerd op de groep blog, Google zegt dat zijn wil om dit soort diensten te concentreren rond hetzelfde platform. Google-foto's in deze logica van het bevorderen van " een dienst die meer functies en functies biedt op de mobiel en computer, in plaats van onze inspanningen te verdelen tussen twee verschillende producten ".

Deze aankondiging is niet verwonderlijk aangezien er geen grote update voor Picasa is onlangs ingezet. Maandenlang geruchten opgedoken elders op waarschijnlijke migratie Picasa in Google Foto's.

Picasa-webalbums Startpagina
Vanaf mei zal de eerste veranderingen weergegeven voor gebruikers. De tools waarmee u uploaden, delen of bewerken van foto's zijn toegankelijk met een verbinding van Google Foto's zijn. Bij deze gelegenheid, moet de foto's automatisch worden overgedragen van de ene dienst naar de andere.

Download Picasa voor Windows

Download Picasa voor Windows.Aangepast op 2016/05/12 om 16:43