Pas Windows: De beste gratis software!

Store pictogrammen slim op uw bureaublad!

Hekken voor Windows 7, XP en Vista!Hekken Mikeklo logoDe oude manieren met een harde tijd, veel gebruikers nog steeds de neiging om hun kantoor te gebruiken als hun belangrijkste interface om applicaties te starten, mappen of bestanden. In het begin is het handig, maar het kantoor kan snel lijn van iconen. Wel moet het helemaal worden verboden dit gebruik van het kantoor? Om deze vraag, Stardock WindowBlinds auteurs onder andere, bieden een vrij originele respons en goed doordacht: Fences .

Praktisch en goed doordacht, Fences kunt u uw Windows-bureaublad snel ordenen door snelkoppelingen, documenten en bestanden in diverse thematische overlay pennen. Op kinderlijk en volledig aanpasbaar gebruik alle offertes mooi en modern presentatie. Beginners en gevorderden zullen hun account. Twee configuratie modi beschikbaar, een wizard om het apparaat met een paar klikken en een handmatige modus in detail te treden. Het icoon posities voorafgaand aan wijziging wordt automatisch opgeslagen en kan gemakkelijk worden hersteld door het selecteren snapshot back-ups het menu gereedschap.

Hoe? Tijdens de installatie, selecteert u de intelligente assistent. Het zal bieden om een ​​keuze te maken: ofwel zes thematische pennen op uw bureau sorteren snelkoppelingen, bestanden en mappen, twee lege pennen laat je hand over operaties. Door de eerste optie te selecteren, zal het de mand en opnemen snelkoppelingen Quick Links, items onlangs gevraagd in recente Things, de snelkoppelingen naar toepassingen in programma's, mappen in folders, internet snelkoppelingen web Links en ten slotte de bestanden Bestanden en documenten.

Wat betreft de instellingen, zul je in staat zijn om de positionering van "hekken" snel aan te passen door het selecteren van een van de zeven beschikbare modellen. U kunt de kleur, transparantie, helderheid, contrast, pennen aan te passen, maar ook het opzetten van de titels en naam geven. De "hekken" kan worden verplaatst en vergroot of verkleind. Als een van gehad te klein is om alle pictogrammen weer te geven, zal een discrete lift verschijnen. De nieuwe snelkoppelingen niet automatisch gesorteerd worden, zal het meer doen om te verplaatsen gesleept door eenvoudige / afgezet. Het beste van alles, kunt u alle pictogrammen en "hekken" te verbergen door te dubbelklikken op een pen. Dubbelklikken op het bureaublad zal er alles opnieuw. Een ingenieuze oplossing, goed uitgevoerd en makkelijk te gebruiken!

  • Download Fences voor Windows 7, XP en Vista!
Hekken Mikeklo

Gebruik twee verschillende wallpapers op 2 monitoren!

DisplayFusion voor Windows 7, XP en Vista!Pas Windows: De beste gratis software!Verander het behang, het is, maar als je twee monitoren, twee beelden van toepassing met twee kantoren, is beter! Op Windows, is het helaas niet mogelijk is standaard, tenzij je door third-party oplossingen zoals UltraMon of software die ons hier gaat om: DisplayFusion ! Deze gratis applicatie zal u toelaten om een ​​groot scherm te selecteren op beide toestellen, of om een ​​andere achtergrond voor elke monitor te kiezen.

Het belang van DisplayFusion kon stoppen, maar ook is het mogelijk om de geneugten variëren: als je geen inspiratie, dan kunt u beelden van Flickr kiezen voor elk kantoor, door te zoeken op trefwoord. (Alleen Windows 7) ook een aantal opties zijn te vinden in het beheer van wallpapers als het vermogen om de oriëntatie van het behang te detecteren volgens de EXIF ​​gegevens van de originele foto, of het al dan niet toepassen gesmolten. Een laatste detail is belangrijk: de toepassing draagt ​​bij aan de bar ramen een knop om automatisch overschakelen een scherm venster naar de andere! Iets om een ​​beroep te verslaafden multi-screen!

  • DisplayFusion Downloaden voor Windows 7, XP en Vista!
Pas Windows: De beste gratis software!

Pas de miniaturen in Windows 7 ramen!

Windows 7 Taskbar Thumbnail Customizer voor Windows 7!Windows 7 Taskbar Thumbnail Customizer logo mikekloWindows 7 heeft een geheel nieuwe taakbalk gebracht met grote pictogrammen en knoppen prettig te hanteren. Uit onderzoek is echter van de ramen wanneer de muis als ze nog praktijken, gebrek aan aanpassingsmogelijkheden. Voor gebruikers die willen de Windows 7-interface aan te passen in de kleinste details, met inbegrip van de verschijning van deze vignetten, kunnen we ons wenden tot Windows 7 Taskbar Thumbnail Customizer. Deze kleine tool door een wonderkind ondertekend Windows Club zal u toelaten om het uiterlijk van miniaturen in de taakbalk van Windows 7 in het menu aan te passen, kunt u snel vergroten of verkleinen van de omvang van de previews, de kloof tussen de plaatjes en de hogere marges, onder, rechts en rechts. Verre van Destine alleen "Power Users" buffs aanpassen, zullen alle nuttig zijn voor het publiek. Degenen met een groot scherm zullen genieten van een bredere en gedetailleerde miniaturen. Echter, op een laptop met een kleinere monitor, kunnen we de miniatuur om de tekst te beperken en daarmee de ruimte te krijgen.

Met een schone interface, biedt grip sneller. Na de lancering van het uitvoerbare, zul je gewoon spelen op de schuifregelaars of handmatig invoeren dimensies. Zodra de instellingen zijn voltooid, zal het meer doen dan u op de knop "Toepassen". Windows Explorer automatisch opnieuw op te starten, zodat u direct het resultaat te testen. Als u de standaardinstellingen te herstellen, dan klikt u op de "Restore Defaults" knop. Simpel en effectief, Windows 7 Taskbar Thumbnail Customizer precies doet wat er gevraagd wordt!

NB: Sonar op de Norton anti-virus heeft de neiging om het programma vanaf het begin te verwijderen. Dit is een vals positief. We getest met verschillende antivirus nut, het bestand is gezond. Als u gebruik maakt van Norton Antivirus, niet direct de applicatie te starten. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies "Norton File". Klik vervolgens op "Goedkeuren nu."

  • Download Windows 7 Taskbar Thumbnail Customizer voor Windows 7!
Windows 7 Taskbar Thumbnail Customizer Clubic Mikeklo