Airtame: HDMI alternatieve sleutel Chromecast, Apple TV en Miracast

Airtame is de naam van een HDMI-sleutel die eruit ziet als een volwaardig alternatief voor Google Chromecast.

Airtame
De vorm van het apparaat kan niet veroordelen HDMI buren
Blijkbaar is de Airtame HDMI is de sleutel als vele anderen, maar in tegenstelling tot de meeste, het is niet een miniatuur apparaat ontworpen om Android draaien op een televisie. Het project is veel ambitieuzer: het zich aandient als een beter alternatief voor Google Chromecast, Apple TV en zelfs Miracast en WiDi standaard.

De Airtame is eigenlijk een draadloze ontvanger die meer uitgebreider dan al deze oplossingen. Eenmaal gehecht aan de HDMI-poort van een tv of monitor en aangedreven door Micro USB, kan het een computerscherm te kopiëren of om een ​​extra monitor toe te voegen, de computer op basis van Windows, OS X of Linux.

Ter vergelijking, kan de Chromecast niet repliceren dat van een tab browser, de Apple TV werkt alleen met Apple-apparaten of oplossingen, en Miracast werkt alleen op nieuwere computers. Airtame heeft niettemin een belangrijke leemte: In tegenstelling tot al die, het is niet compatibel met mobiele apparaten.

Airtame

Onverenigbaar met mobiel, maar meer uitgebreide computer


De realiteit Airtame instelling op meer dan entertainment productiviteit. Het kan worden gebruikt om een ​​scherm te repliceren op drie andere schermen. Het nut van die ook het rust maakt het mogelijk om te activeren van een "Public Stream", kan een aantal andere computers weer te geven, voor een vergadering of een klasse zonder projector zonder camera bijvoorbeeld. De software ondersteunt hardware encoding en past de instellingen (buffer, coderingssnelheid, frames / seconde) op basis van de uitzending inhoud (foto's, video, interactieve software).

De Airtame project is verschenen 21 november 2013 op het platform van Europese Indiegogo crowdfunding, het team dat Deens. Vandaag de dag, ongeveer twintig dagen na het einde van de fundraiser, het project is ver boven zijn doel. Toch kan een pre-order de $ 90 prijs voor levering in mei.

Airtame

Om verder te gaan
  • Ontdek Chromecast video (zie hieronder)
  • Onze video portal
Gewijzigd op 30/12/2013 om 16:04