Acronis introduceert Backup Solution TrueImage 2015

Het is terug, en software-updates zijn te vermenigvuldigen. Acronis ontwikkelde zijn beroemde TrueImage backup software versie 2015. Met de sleutel een hele nieuwe verwarrende GUI.

Zeker georiënteerde publiek TrueImage 2015 neemt een nieuwe grafische interface andere kant van de oude power user. Dus worden we geconfronteerd met een vernieuwde interface zonder volledig te reageren op Metro codes, in zwaar en is ontworpen voor touch control. De meeste functies zijn zo gebroken door activiteit en standaard verborgen.

Het maken van een back-up is eenvoudiger dan ooit met een verminderd aantal stappen en de keuze om de hele computer op te slaan. Die in ons geval kan nog steeds het genereren van een besparing van 1,59 TB die kan worden opgeslagen op een fysieke PC volume op een extern volume
of in de cloud. Omdat dit jaar over de maximale grootte voor Acronis Cloud en het is zelfs mogelijk om de back-up op te slaan in zowel de cloud en een externe volume. Back-operaties zijn transparant, zonder onderbreking van de activiteit terwijl TrueImage 2015 is beschikbaar voor PC en Mac. Acronis zou hebben gezorgd optimale prestatie van de oplossing die snel laden van files opgeslagen in de cloud.

Acronis TrueImage 2015-1 Acronis TrueImage 2015-2

Compatibel met alle Windows-systemen (behalve Windows XP 64-bit) De meest recente Windows 8.1, TrueImage 2015 beschikt de Universal Restore-functie. Het idee is simpel: laat het herstellen van uw back-up van een pc op een machine met een andere hardware configuratie. Dynamische schijven worden ondersteund en Acronis biedt een WinPE boot omgeving. Maar let op, als TrueImage 2015 een grondige herziening van de software een aantal historische kenmerken en eerder voorgestelde zijn helemaal verdwenen. Dit is het geval van de schijf editor, de functie Probeer&Beslis of boot manager en file shredder.

True Image 2015 is nu beschikbaar en daalde in verschillende edities: PC of Mac-versie voor een computer met optionele backup-abonnement in de Cloud het gaat kosten 49,95 euro (de update 29.95 euro. De editie True Image 2015 PC & Mac wordt op de markt voor drie computers met Cloud altijd optionele abonnement wordt gefactureerd 79,95 euro, wordt de update voorgesteld om 39.95 euro. Eindelijk een versie van True Image Unlimited PC & Mac wordt verkocht 99,95 euro voor een jaar door de beroemde computer met onbeperkte opslag in de cloud ... Acronis toch. En voor drie computers pakken Unlimited klimt naar 169,95 euro altijd voor een jaar.

  • Download Acronis True Image 2015 voor Windows
Aangepast op 2014/09/24 om 16:49