Deezer familie: 1 day, 6 profielen voor 15 euro / maand

Vijf jaar na de lancering van de premium service, Deezer biedt eindelijk een gezin te bieden. Sober genaamd "Deezer Family", is het mogelijk meerdere leden van een huishouden één abonnement te delen.

De Deezer Family betaalt 15 euro / maand en in het bijzonder tot een totaal van zes profielen die aan dezelfde account en hetzelfde abonnement te creëren. Specifiek, afspeellijsten, aanbevelingen, en alle persoonlijke functies zijn specifiek voor elk profiel.

Deezer Family
Tot nu toe zijn de leden van een huishouden kan zowel delen van een account, en de huisvesting van het mengsel playlists of kunnen op meerdere apparaten om te luisteren of te kopen meerdere inschrijvingen, 10 euro / maand elk .

Er is één jaar, Spotify lanceerde Family Spotify, die het mogelijk maakt om vier extra abonnementen te nemen op een speciaal tarief van € 5 / maand per stuk. Een totaal van 30 euro / maand voor vijf personen. Dan Apple heeft deze zomer de prijs gedeeld door twee, met het gezin biedt Apple Music, een toeslag van 15 euro / maand voor twee tot zes personen, die Layer Deezer vandaag.

Deezer voltooien echter zijn familie bieden een functie "Mix Familie", die put uit de preferente aandelen van de verschillende profielen van de rekening (maar niet op zoek naar titels op het kruispunt van genres, zoals de intelligente lezer Prizm). De offer brengt ook een nieuwe "Deezer kids" gewijd aan kinderen jonger dan zes. Het heeft een vereenvoudigde interface en referentie rijmpjes, wiegeliedjes, liedjes van cartoons, of audioboeken.

Het nadeel van Deezer Family is dat het zal in eerste instantie toegankelijk voor klanten van Oranje, tot een datum. Het voordeel is dat noch Oranje noch Deezer maatregelen om een ​​groep vrienden te voorkomen dat een "familie" abonnement te delen hebt gepland.

Deezer familie / kinderen DeezerDeezer Family / Family Mix
verwante verhalen
  • Spotify Family zal abonnement delen
  • Apple Muziek: beton op de vooravond van de lancering
Gewijzigd op 25/11/2015 om 17h16