Eden: nieuwe mobiele plannen Bouygues Telecom in detail

Na het scherpstellen op zijn nieuwe low cost Bouygues Telecom afscheid van Neo Evasio en pakketten, slechts zes maanden na hun laatste upgrade, opnieuw vernieuwing van de portefeuille van de traditionele plannen, die nu de naam "Eden".

Logo Bouygues Telecom
Bouygues Telecom speelt in op weg naar een customer relationship aantal en de bedoeling deze deals aan degenen die een begeleiding willen, in tegenstelling tot onafhankelijke consumenten waaraan de aanbieding B&Je bent voorbestemd. Het belooft dus een verder vereenvoudigd aanbod en relaxed, ook en vooral het nemen van een aantal maatregelen om de externe verleidingen tegen te gaan:
  • Van dienst 3 maanden, denkt de verandering leidt niet tot meer herbenoeming.
  • Aan het eind van de verbintenisperiode, zal Bouygues Telecom de abonnee tot 24 maanden opnieuw inschakelen bij het voorstellen van een nieuwe mobiele prompt, maar tegen een prijs die keer lager dan die van een nieuwe klant, door middel van een latere terugbetaling.
  • Anders zal de prijs van de gratis mobiele plannen automatisch van toepassing, omdat de terminal is terugbetaald.
Elk van de pakketten blijven uiteraard met of zonder verbintenis of niet mobiel, maar het is niet mogelijk om 24 maanden plegen zonder mobiele pakket, dat het eerste prijs in elk van de pakketten verbetert.

De tarieven zijn over het algemeen lager, maar meestal ten koste van het quotum waarna de stroom van de Internet-verbinding is met flenzen tot 128 kbps. Bouygues Telecom lanceert in ruil voor het "Internet Options" (5, 7 en 14 euro voor 250 MB, 1 GB en 2), waarmee het tarief in tegenstelling tot een toename gelijkwaardig aanbod. Sommige levels hun plaats afstaan ​​ook voor andere, rijkere en dus duurder.

Tot slot, de abonnees van de bestaande aanbiedingen zullen vooral geïnteresseerd in het behoud van hun aanbod, tenzij het gebruik ervan zou zijn veranderd.

Eden classic

Slagen de klassieke pakket, de nieuwe "Eden Classic" evolueert vlot. Als zijn voorganger verrijkt met onbeperkt SMS, het omvat nu toegang tot de gemeenschap Wi-Fi-netwerk van de operator. Wat de toegang het internet af en toe. De prijzen zijn in het beste geval lager, stabiel erger, maar beide niveaus zijn helaas verdwenen (3 en 6 uur).

Bouygues Telecom Eden classic
Eden ontspannen

De nieuwe "Eden relax" ten onrechte geeft de vereenvoudiging wensen van Bouygues Telecom uitgedrukt, omdat het drie verdiepingen op vijf Evasio het vervangt. En niets te verwennen het internet maandelijkse quota is afhankelijk van oproep tijd gaande 500-350 MB minder dan 3 uur. Visual Voicemail, ooit gereserveerd voor high-end pakketten, is echter opgenomen op aanvraag. Het is daarom moeilijk om commentaar te leveren op de evolutie van de tarieven, omdat er geen gelijkwaardigheid. Proportioneel, lijken ze toch stabiel blijven.

Bouygues Telecom ontspannen Eden
Eden smartphone

De nieuwe "Eden smartphone" slaagt zowel Neo en Neo smartphone, met behoud van de slechtste van twee: het internet quotum van 1 GB voor het eerst nauwelijks lagere tarieven dan in het tweede. VoIP is wijdverspreid aandacht op alle niveaus, en de modem is nu opgenomen gebruik, maar het klemmen van 10MB per download is nog steeds waarschijnlijk van kracht is.

Bouygues Telecom Eden smartphone
De nieuwe reeks van pakketten "Bouygues Telecom Eden" zal beschikbaar zijn vanaf 14 oktober 2011.Gewijzigd op 27/06/2012 om 19:23