Chrome: een nieuwe beta plugin optimaliseert het beheer en de autonomie

Zoals beloofd, kondigde Google aan dat werkte aan de consumptie van de Chrome-browser met een nieuwe plugin management.

Aan het eind van vorige maand, tijdens een discussie georganiseerd op Reddit, de ontwikkeling team beantwoordde een aantal vragen van gebruikers. Aurimas Liutikas ingenieur op het Chromium-project, en verklaarde: " We zijn actief bezig met de batterij optimaliseren wanneer Chrome wordt uitgevoerd in de voorgrond of op de achtergrond ".

Gogole chroom
De kern van het probleem, Google zegt begin Flash Player. Op een van de officiële blogs, het bedrijf zei dat het had met Adobe gewerkt om het beheer van de autonomie van de laptops te optimaliseren. "Als je op een webpagina met Flash, onderbreken we wijselijk bepaalde content (bijvoorbeeld Flash-animaties) die niet centraal staan ​​op de webpagina, terwijl de kern inhoud (een video, bijvoorbeeld) zullen worden verspreid zonder onderbreking ". Als een pagina-element wordt onderbroken terwijl u geïnteresseerd bent, klikt u erop om het te starten.

Deze nieuwe functie kan direct worden geregeld binnen de browser-instellingen. Het is geïntegreerd in de nieuwste beta en zal dan beschikbaar in alle edities van de aanvraag.

Blijft dat buiten de Flash player, overmatige consumptie batterij met Chrome wordt ook verklaard door de browser-extensies, sommigen lopen op de achtergrond. Tommy Li, een ingenieur betrokken bij de ontwikkeling geeft aan dat verdere verbeteringen in de komende maanden zal worden ingevoerd.

  • Download Google Chrome bèta

Lees ook:
  • Chrome: het optimaliseren van Google (eindelijk) het geheugenbeheer

Download Google Chrome voor Windows.Aangepast op 2016/05/12 om 11:08