Hier zou kunnen zien als de nieuwe Google Pixel

Wat de nieuwe generatie van zijn vlaggenschip Pixel, Google is zo discreet mogelijk. Details fuitent toch en zelfs toegestaan ​​een videograaf om een ​​3D-model van de toekomst smartphone te ontwerpen.

Twee premium versies voor Google Pixel 2


De Google Pixel 2 moet geen smartphone, maar een reeks van smartphones. Het apparaat zal waarschijnlijk worden uitgerust met een 4,97 inch scherm die in FHD (resolutie van 1920 x 1080 pixels voor een breedteverhouding van 16: 9). Het is even groot als het eerste model van pixels. Gelijk liggen aan weerszijden van het scherm te handhaven. De audio jack 3,5 mm dient te worden geschrapt en vervangen door stereo speakers. De smartphone zou moeten werken op een Snapdragon 835 chip waarvan de belangrijkste hart moet Clocke op 2,45 GHz, is uitgerust met 4 GB RAM en een 64 GB opslagruimte. Deze premium functies zal deze smartphone de telefoon meest geavanceerde op de markt van kleine modellen. De naam van deze toekomstige smartphone: Snoekbaars.

Zijn oudere broer, genaamd Taimen, moeten worden uitgerust met een scherm van 5,99 inch OLED geproduceerd door LG. De rand smaller is dan de Walleye, de maximale opslagruimte 128 GB en het RAM nog 4 GB. Het zou een camera aan de achterzijde met dubbele LED flash.

Google Pixel

Een niet-officiële video is nu al online


Al deze informatie staat een videograaf, gespecialiseerd in 3D-modellen van smartphones om een ​​video te laten zien hoe de toekomst eruit zou kunnen zien Google Pixel 2. Onder de pseudo ontwerpen Het concept van Creator, Hij heeft een tiental video's van smartphones die de lucht van formele presentaties hebben gepubliceerd.

Zijn nieuwste creatie toont dus een telefoon met een vingerafdruklezer, een gezondheids-logo "G" de rug en een liniaal met twee knopen. De telefoon wordt gepresenteerd in vier kleuren: donkerblauw, grijs, rood en oranje.  • Pixel 2: 4K-scherm, Android en Snapdragon 835 8?
  • Google annuleert Pixel XL 2 "muskie" voor nog meer grote smartphone
  • Google Pixel 2: een derde model genaamd Taimen?
  • Google zal een nieuwe display Pixel voor zijn smartphones bieden
  • De volgende Google pixel scherm met de gebogen randen?
  • De Google Pixel XL wordt opnieuw onthuld Geekbench
  • Pixel: Google onthult twee high-end smartphones
  • Huawei heeft geweigerd om de Google Pixel produceren
Aangepast op 2017/07/07 om 16h58