Bereid uw Freebox Player om AirPlay op iOS 10

Free heeft ook een rol te spelen in de Apple universum, met de Freebox Speler van de Freebox v6 dat AirPlay ondersteunt.

Tenminste nemen. De Freebox Player firmware beschikbaar tot gisteren was eigenlijk niet compatibel met iOS-apparaten 10. Dit voorbeeld testers in de afgelopen weken en zal er rekening mee dat het grote publiek op 13 september. De nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem van Apple daadwerkelijk zal worden gelanceerd op die datum, aan de vooravond van de release van de iPhone 7.

Lees ook: iPhone 7: Apple onthult haar twee nieuwe smartphones

freebox Player
Maar de gratis verwachte en bracht woensdagochtend een firmware-update de decoder. De Freebox Player 1.3.7 firmware en herstelt de compatibiliteit AirMedia, de uitvoering van AirPlay Gratis, iOS 10.

Om muziek te streamen vanaf een iOS-apparaat om een ​​10 Freebox Player, zodat je het hebt opgestart sinds September 7. Als dit niet gebeurt, sluit eenvoudig en sluit de stroomtoevoer naar het apparaat. Het kan ook foto's en video's streamen, worden deze bestandstypen niet beïnvloed.

Freebox Player Firmware 1.3.7 herstelt ook de juiste overdracht van muziekbestanden in hoge resolutie 88,2 en 176,4 kHz op een HDMI-versterker. Twee jaar lang, alleen bestanden met een resolutie van 44,1, 48, 96 of 192 kHz waren hoorbaar.

Last but not least, de update herstelt Twitch.tv applicatie.Aangepast op 2016/08/09 om 11:28