Bing Bar: nieuwe versie van de Microsoft toolbar voor IE alleen

Bing logoHet negeren van de controverse onlangs gelanceerd door Google, heeft Microsoft gewoon online te zetten een nieuwe versie van de Bing Bar, een werkbalk voor Internet Explorer 7 en hoger.

Beschuldigd begin februari door Google om informatie over het onderzoek via de toolbar te verzamelen, heeft Bing niet opgeven maar het idee van het opleggen van de werkbalk om de gebruikers van Internet Explorer. Het bewijs is met deze nieuwe versie van Bing Bar, gisteren geplaatst op de zoekmachine.

Deze nieuwe versie bevat nieuwe sociale functies, met name de integratie van Facebook en e-mails naar meldingen (Gmail, Yahoo Mail en Hotmal) te ontvangen. De Bing Bar is ook in staat om informatie te verstrekken over weer en verkeer, afhankelijk van de locatie van de gebruiker.

Een bar opdringerig?

Na het geschil tussen Google en Bing, moeilijk te missen kritisch over de opdringerige aspect van deze werkbalk. PC World noemt zelfs deze nieuwe Bing Bar "een beetje eng" benadrukt voorbeeld van hoe het reageert wanneer de gebruiker is het surfen op een online verkoopsite. " Stel dat je op de Target website. Bing wordt een bericht balk verschijnt en vraagt ​​wat gedeelte van de site die u zoekt, elektronica, het opsporen van een winkel, en ga zo maar door. Het kan ook worden weergegeven in Bing Maps naar de dichtstbijzijnde winkel om u ".

De Bing Bar is echter niet de enige die "spion" gebruikers: Google heeft onlangs ook toegegeven til hem met informatie over het onderzoek via de toolbar, maar ontkende te gebruiken om de zoekmachine te optimaliseren.

Gereserveerd voor Internet Explorer 7, 8 en 9, kan de Bing Bar is hier te downloaden.

Download Google Toolbar voor Windows.Aangepast op 2016/05/12 om 10:57