Apple Keynote: iPhone 7, 2 … Bekijk Samenvatting

Vanavond stond de traditionele conferentie in september Apple, die zoals verwacht onthulde haar iPhone 7 en de Apple Watch 2, in het bijzonder. Hier het abstract van deze conferentie.

Traditioneel? Niet echt. Voor vragen om komiek James Corden en Pharrell Williams om de keynote te introduceren, heeft Apple iets gebroken zijn codes. Dan is Tim Cook terug in de dikke van het, met de advertenties die we hier samen te vatten, die opvallend afwezig is de MacBook.

iPhone 7: weinig of geen verrassing


We wisten dat bijna alle van de iPhone 7 voor de conferentie zelfs Apple zelf bekendgemaakt informatie over Twitter kort voor de officiële aankondiging. de grondtoon heeft eindelijk die weinig aanvullende informatie van degenen die al in de afgelopen weken had gelekt. Apple heeft goede onthuld twee versies van zijn nieuwe smartphone, een 4,7-inch en een 5,5-inch, met de belangrijkste nieuwe geen aansluiting (en de introductie van Lightning earpods hoofdtelefoons en AirPods), de komst van de A10 SoC, een nieuwe knop "Home" met haptische feedback, IP67 certificering en dual sensor.Een presentatie gekenmerkt door een lijst van tien "innovaties", woord dat de firma stond erop, als een belediging voor alle analisten en andere commentatoren hebben betoogd dat deze iPhone 7 niet zou zijn dat van innovatie.

  • Alle informatie over de iPhone 7 nieuws in onze toegewijde

De Apple Watch Series 2 wint GPS


De eerste Apple Watch werd twee jaar geleden onthuld, tijdens de september keynote. Twee jaar later, Apple eindelijk zorgen voor zijn opvolging met de tweede generatie van zijn shows aangesloten. De laatste niet echt veranderen van het standpunt van het ontwerp, maar zou krachtiger, meer waterbestendig en lichter dan zijn voorganger te zijn. Tot slot, Apple Watch Series 2 introduceert een nieuwe SoC S2, een GPS en een keramische versie. De show begint bij 369 dollar.

  • Alle informatie over de Apple Watch 2 in onze toegewijde nieuws

2016 09 07 19 39 10

maar ook


Tijdens zijn conferentie, Apple noemde ook een aantal nummers van nature, zoals de 17 miljoen abonnees van Apple Music, of spring 106% van het aantal downloads uit de AppStore op de laatste twee maanden, voor een totaal van 140 miljard downloads sinds de oprichting van de Apple Application Store.

Een AppStore dat niet minder dan een half miljoen games biedt. Toch werd iemand ontbreekt in al deze titels. Het is Shigeru Miyamoto zelf die kwam te presenteren Super Mario Run, die iOS heeft, want nu exclusiviteit. Een spel dat zal vóór het einde van het jaar.

Apple Keynote 07092016
Tim Cook bracht ook een paar minuten aan het thema van het onderwijs, met zijn Connected programma: 114 scholen zijn nu uitgerust met Apple-producten, of 4.500 leerkrachten en 45.000 studenten. Apple is ook van plan te lanceren binnenkort de "Iedereen kan coderen" programma, zodat studenten de Swift kunnen leren via leermethoden geadverteerd als zeer eenvoudig.

Apple Keynote 07092016
Een andere aankondiging voor de wereld van het onderwijs, maar ook professionals: iWork wint een gezamenlijke stand in real time voor gebruik in alle toepassingen van de suite, ongeacht het apparaat waarop u werkt.Aangepast op 2016/08/09 om 14:15