Goed plan: Privatoria VPN $ 29 voor een levenslange licentie

In september, de VPN biedt bloei aan beide zijden van de baan en dat is om Privatoria aanbieding promotie draaien.

Na TigerVPN, Hotspot Shield of SaferVPN is nu Privatoria dat een levenslange licentie biedt. Om te geloven dat ze allemaal zijn geslaagd voor het woord!

Geniet van goed plan

Privatoria is uiteraard beschikbaar op meerdere platforms zoals Windows, Mac OS, Linux / Unix, Fire besturingssysteem, Chrome OS, Android, iOS, etc. Het zal mogelijk zijn om het surfen te beschermen door aan te sluiten op een dozijn servers om hun IP-adres te verbergen en / of om te genieten van bepaalde diensten niet beschikbaar in Frankrijk.

Privatoria publiceert ook een applicatie biedt een veilig messaging versturen van teksten, maar ook voor het uitvoeren van audio- en video-oproepen of bestanden delen, alles direct via WebRTC en het omzeilen van content.

Het bedrijf is ook het verstrekken van een anonieme e-mail in welke e-mails via encryptie AES 256-bit worden beschermd. Elk nieuw bericht kan worden verzonden vanaf een IP-adres in 63 landen om uit te kiezen. 20GB aan opslag is beschikbaar als een SMTP-toegang.De levensduur licentie wordt aangeboden tegen 29 dollar in plaats van 1.140 dollar. Met name de normale jaarlijkse vergoeding is $ 33, wat betekent dat de levenslange licentie komt overeen met 34-35 jaar.

Geniet van goed planAangepast op 2016/09/19 om 10:32