Popcorn Tijd: Chromecast Gratis VPN voor “Netflix pirate”

Popcorn Time, de software die democratiseert het downloaden van films en series via BitTorrent zijn zoektocht voort. De verschillende versies te huldigen op zijn beurt ondersteuning Chromecast en de integratie van een gratis VPN.

Popcorn Time was oorspronkelijk een proof of concept (proof of concept), een video-demonstratie om zowel succesvol te eisen en kon niet meer eenvoudig zijn. De oprichters van dit project in illegale partij was snel verlaten, maar ze hadden eerst de ontwikkeling aan de Gemeenschap opgedragen door het publiceren van bronnen. Een van de belangrijkste afnemers blijft de evolutie van het project.

Logo Popcorn Time

Streaming torrents op zijn TV


Dit team voegt daadwerkelijk ondersteunen Chromecast in zijn verschillende versies. Gebruikers kunnen eenvoudig films en series op hun televisies via een beta-versie van de Android-app streamen sinds zondag, of via een alpha-versie van het Windows-applicatie publiceerde een week eerder. De OS X en Linux-versies nog enige tijd wachten.

Het principe blijft hetzelfde: de uitvoering kan niet eenvoudiger, terwijl in backstage bediening is zeer complex. Als het inderdaad is het onmogelijk om complexe ondertitels werpen op het eerste, maar het team werkt eraan.

Encryptie en gratis VPN om anoniem te delen


Deze poort is bezig met parallel aan de handel anonimiseren. Sinds het begin van juni, de software cijfer om alle BitTorrent verkeer te starten. Dat wil niet stoppen om alle of een deel van de gebruikers die een bepaalde stroom te delen, een lijst op zich te delen en het identificeren van gebruikers met wie je uit te wisselen, maar het voorkomt dat het omgekeerde van wat torrents lijst delen van een internetverbinding geeft.

Maar de software gaat verder en geleidelijke integratie VPN, gratis meegeleverd bij een provider die de promotie, die het mogelijk maakt te verbergen achter een scherm aansluiting garandeert.

popcorn Time
Wat ook de bedoelingen van de koper, zo betoogt hij al dan niet een globale vergunning net als de grondlegger, dit project laat zien dat rechthebbenden niet klaar zijn met het spelen kat en muis, en ze kunnen ontwerpen aantrekkelijke diensten.

verwante verhalen
  • Laat me niet stelen: "Ik beloof niet te hacken als ..."
  • Popcorn Time: een "Netflix piraat" zwaaiend met de begunstigden
  • Popcorn Time, de "Netflix piraat", Spreads op het web
  • Popcorn Tijd op Android: wantrouwen
  • Chromecast: voor wie en voor wat?
Aangepast op 2014/07/16 om 17:00