Apple eindigt de 12-daagse iTunes gift

Het was een ritueel, bijna een gewoonte. Elk jaar rond Kerstmis, Apple bood diverse geschenken aan haar online winkel iTunes te promoten. De operatie, genaamd 12 dagen van geschenken, bood dagelijks gratis content op de iTunes Store (muziek, video, film, strips, etc.). In 2014 wordt de 12-daagse Apple geschenk boeg.

Geen behoefte om de app "12 dagen van geschenken" op de Apple App Store te zoeken (de sluwe voordeel natuurlijk naam aan enkele SEO met apps die niet zoals verwacht zijn te doen), heeft Apple niet vernieuwen de werking van dit jaar. Als Apple de beslissing van deze promotie niet formeel communiceert, de site MacWorld zei dat hij officieus had bevestigd dat oordeel.

12 dagen van giften

Jammer want als chagrijnig kon altijd zeuren dat de gave van de dag was al in hun bibliotheek of was niet degene die werd verwacht, was het mogelijk soms ook ontdek enkele leuke vondsten in de iTunes Store. En niet de zaak van de U2 album aangeboden zonder onderscheid voor alle iDevices heeft waarschijnlijk geen verband houdt met deze beslissing. Een keuze ook van Apple, dat past in een zekere logica: herinneren dat eerder in de herfst Apple zijn traditionele Black Friday promoties was gestopt.

Apple 12 dagen van giften Apple 12 dagen van giften

Download iTunes voor Windows.Aangepast op 2016/05/13 om 06:26