Microsoft duwt de migratie naar het nieuwe Outlook.com

Microsoft lijkt erop dat diverse moeilijkheden te hebben ondervonden bij haar messaging migreren naar de nieuwe versie. Dit laatste is nu uitgesteld voor bijna een jaar.

Na onthulde Outlook.com eind juli 2013 presenteerde Microsoft in februari 2015 een nieuwe versie op basis van de Outlook Web Access-infrastructuur. Voor de uitgever, het doel is om meer mogelijkheden te bieden, maar ook het onderhoud te vergemakkelijken op de lange termijn.

De nieuwe versie van Outlook.com, genaamd Outlook E-mail, voorzien van een dergelijke catalogus van honderden uitbreidingen van het beheer van de berichten te optimaliseren. Ook wordt voorgesteld de belangrijkste e-mails te markeren en integreert Office.com gereedschappen voor het verwerken van attachments.

  • Outlook.com: Microsoft opent de kleppen voor de nieuwe versie

Toch lijkt het erop dat het bedrijf heeft moeite om de migratie van ongeveer 400 miljoen gebruikers af te ronden. In februari 2016 Microsoft heeft aangekondigd dat het de overgang van Outlook.com/Hotmail soort rekeningen had ingeleid en legde uit dat de overgang in de late zomer zou worden voltooid.

Outlook.com

Maar de dingen lijken te zijn veranderd. In een poging om te delen merkte een Internet kalender een bericht te informeren over een nieuwe vertraging " Wij zijn van mening dat de upgrade in de eerste helft van 2017 zal worden afgerond ".

  • Outlook.com wordt Outlook Mail en is verrijkt met een vloed van nieuwe

Op dit moment, werd geen verdere informatie gedeeld over de aard van de problemen. Dit betekent dat de manier waarop gebruikers van wie de jaarrekening nog niet is bijgewerkt kan nog steeds de Windows Live Mail-client, die, nogmaals te gebruiken, is niet compatibel met de nieuwe versie.

Download:
  • Outlook voor Windows
Aangepast op 2016/08/29 om 12:30