Migreren e-mails van Thunderbird naar Outlook

Daar, computer, vele manipulaties geacht kon niet meer eenvoudig door de geïnformeerde gebruiker. Toch heeft hij één dag te leren om te presteren! In de vorm van factsheets, bieden wij aan degenen die hun debuut vandaag een samenvattend document op een van deze fundamentele taken te bereiken. De meer ervaren van onze lezers zullen ook genieten van deze nieuwe dienst te verzoeken omleiden om hulp aan hen gerichte.
header factsheet

factsheet : Uw mail Thunderbird naar Outlook

Indien de schakelaar van Outlook of Outlook Express naar Thunderbird is een eitje, is het omgekeerde niet absoluut controleren. Laten we eerlijk zijn, zowel Microsoft-software, met inbegrip van de versie van Outlook 2007 en Windows Mail, ter vervanging van Outlook Express met Windows Vista, totaal niet bewust van de Mozilla-client. Hier is hoe te overwinnen deze kleine vergissing met een handige kleine software en een paar eenvoudige handelingen.


Stap 1: Download en installeerdownloaden1. herstellen IMAPSize in onze repository.
2. lancering installatie de software.
3. negeren het dialoogvenster start de software door te klikken op "Annuleren".

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze software voor het beheer van IMAP-accounts, maar dit is niet de belangrijkste functie hier van belang. IMAPSize bevat inderdaad verschillende tools mbox2eml naar MBOX bestandsformaat dat gebruikt wordt door Thunderbird te zetten, in een reeks van berichten naar EML-formaat gebruikt door Outlook Express.


Stap 2: Selecteer de bestanden te migrerenmbox2eml: selectie van bestanden voor de export1. gaan het menu "Extra" die Mbox2eml bevat.
2. Klik op op de knop "Selecteer mbox-bestanden om te zetten."
3. plaatsen de bestanden die u wilt back-up.

Boven alles, moet u ervoor zorgen dat Windows Explorer is geconfigureerd om verborgen bestanden weer te geven. Als dit niet het geval is in het werkstation, selecteert u het menu Extra en vervolgens op "Mapopties". Klik op het tabblad Weergave en vink "Verborgen bestanden en mappen weergeven". Bevestig de operatie. In het dialoogvenster wordt weergegeven door IMAPSize, ga dan naar de volgende pad:
  • C: \ Documents & Settings \ gebruikersnaam \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles voor XP
  • C: \ Users \ gebruikersnaam \ AppData \ Local \ Thunderbird \ Profiles voor vergezicht
U ziet nu een map te zien met een naam die bestaat uit een reeks cijfers en letters. Ga heen in deze map en in de submap Mail, en dan uiteindelijk in Lokale mappen. Dat uw administratie. U zult merken dat de bestanden lijken te worden gedupliceerd. Een daarvan is de AZG-uitbreiding, de andere zonder extensie. De bestanden van belang hier zijn de bestanden zonder extensies, die de eigenlijke e-mail bevatten.

Stap 3: Vrijwaringsprocedure1. kiezen de map of mappen die u wilt exporteren (inkomende, stuurde ...).
2. kiezen misschien wel de doelmap
3. lancering conversie. Deze fase kan een tijdje duren.

Merk op dat IMAPSize tegelijk kunnen overweg met meerdere MBOX bestanden en creëert een submap voor elk van hen.

mbox2eml

Stap 4: Import in Outlook1. open Outlook (of Outlook Express).
2. kiezen met je muis bestanden back-up.
3. Maak een eenvoudige slepen uw bestanden in Outlook om uw berichten te importeren.

Copy berichten naar Outlook Express Copy berichten naar Outlook Express
Als u de berichten in Outlook Express importeren, sleept u gewoon / drop


Stap 5: Case van de pro-versie van OutlookAls u de professionele versie van Outlook gebruikt, kunt u makkelijk de berichten van Outlook Express importeren, na het volgen van de bovenstaande stappen.

1. afspraak in het menu "Bestand" van Outlook.
2. kiezen "Importeren Internet-mail en adressen."
3. kiezen Outlook Express. De software vervolgens automatisch op te halen e-mails uit de map Outlook Express.


Berichten importeren naar Outlook
Een geldige methode in veel andere gevallen

We gebruikten deze methode om bestanden te importeren uit Thunderbird, maar het werkt natuurlijk voor elke e-mailclient met behulp van de mbox-bestand (Eudora, Opera, Evolution, KMail ...) of om berichten te exporteren in dit formaat (Apple mail, Entourage). Eveneens Windows Mail, de Integrated Client naar Windows Vista, ligt zeer dicht Outlook Express en de beschreven methode geldt heel de jongste van de familie, ondersteunt ook de EML-formaat.

Om verder te gaan

Hier zijn een aantal items dat de lezing zal helpen je verder op dit gebied:
  • Migreren berichten van de ene e-mailclient naar een andere
  • Tools om uw e-mailclient te verbeteren
  • De basisinstellingen om Thunderbird te configureren
Gewijzigd op 13/12/2010 om 16:47