iOS: wat zijn de beste applicaties?

Welke toepassingen op uw nieuwe iPhone of iPad te installeren? Het helpt u uw weg te vinden in de daarvoor bedoelde stralen van de App Store: Hier zijn onze favoriete toepassingen, alternatieve geïntegreerde oplossingen van Apple, essentiële diensten of nuggets om uw creativiteit te uiten.

Spotify


Apple biedt een eigen streaming audio service, Apple Music. Echter, ondanks aanzienlijke vooruitgang, er is nog steeds de voorkeur aan Spotify. Nu al, de Zweedse dienst bevat gratis formule voor degenen die muziek afgewisseld met reclame niet erg. Wij raden de Premium, maar je hebt een keuze. Spotify is ook ongeëvenaard reactievermogen: of naar muziek in de cache te maken aan offline of voor streaming luisteren, de service is waterdicht. Spotify onderscheidt zich door zijn aangepaste afspeellijsten, de Discovery Week en Radar uitgangen bijna altijd relevant en afgestemd op uw smaak.

  • Download Spotify voor iPhone en iPad
Spotify

Google Maps


Op dezelfde manier werd geprobeerd mooie herkennen aan Apple om de Maps-applicatie, Google Maps te verbeteren, wie het eerst komt en met ongeëvenaarde kracht, houdt een stap vooruit van de rijkdom van de punten van belang, het volgen verkeer, of de integratie van vele winkelcentra plannen. In feite Maps heeft slechts één fout: het is per definitie minder goed geïntegreerd in iOS dat programma van Apple, terwijl het staat nog steeds geen keuze van de standaard applicatie.

  • Download Google Maps voor iPhone
Google Maps

Instagram


Een niet voldoet aan de fotografische sociaal netwerk, of liever indien, vertegenwoordigen het! Want soms een foto gedateerd Instagram, ook gedateerd zijn weg Instamatic filters. Maar Instagram, vandaag de dag is veel meer dan dat! Het idee is altijd hetzelfde: fotografische momenten te delen met uw abonnees. In aanvulling op filters, vele individuele instellingen kunt fijner juist uw afbeeldingen, terwijl het vierkante formaat is niet langer verplicht. Instagram is open voor video, nu met een vluchtige videofunctionaliteit, dicht bij Snapchat. IPhone-gebruikers zullen genieten van een 7 zeer succesvol gebruik van 3D touch screen.

  • Download Instagram voor iPhone
IMG 0593

Lifesum


iOS-app integreert gezondheid, die samen kunnen werken met verschillende diensten of apparaten die zijn aangesloten, maar mist functies zoals toezicht op voedselprijzen. Lifesum vervult deze rol en biedt een zeer eenvoudige toepassing te gebruiken om uw opname te informeren tijdens de dag. Een database bevat reeds vele ingrediënten en producten waarnaar wordt verwezen. Lifesum gebeurt integreert Health app om gegevens op te halen over uw fysieke activiteit en bieden u dagelijkse doelen. Als u een Apple Watch, de applicatie heeft verder verbonden om naar te kijken.

  • Lifesum downloaden voor iPhone en iPad
Lifesum

bewolking


Voor fans van podcasts, de geïntegreerde Apple applicatie is waarschijnlijk voldoende voor incidenteel gebruik. Verslaafden van dit medium echter behoefte aan extra functies, en dat is wat bewolkt aanbiedingen. Ontwikkeld door de maker van Instapaper, Bewolkt biedt workflow management voor uw gebruik, wilt u af en toe een episode te luisteren, of dat je tientallen programma's te volgen regelmatig. audio-effecten kunt u de stilte te verkorten, om kostbare seconden te besparen wanneer je luistert, en booster de geluidsemissie opgenomen met een te laag volume. De applicatie ondersteunt ook hoofdstukken voor podcasts aanbieden van een snijden.

  • Bewolkt downloaden voor iPhone en iPad
bewolking volgende pagina > Gewijzigd op 24/10/2016 om 11:37