Outlook.com: Welke alternatieven voor Windows Live Mail?

Terwijl Microsoft rondt de overgang naar de nieuwe versie van Outlook.com, wordt de Windows Live Mail-client nu het einde van het leven.

In de afgelopen maanden, Microsoft migreert Outlook.com / Hotmail e-mailaccounts naar de nieuwe infrastructuur. Voor de uitgever, het doel is om de basis rond Outlook Web App om onderhoud te vereenvoudigen en een aantal noviteiten te verenigen.

De nieuwe versie van Outlook.com, genaamd Outlook E-mail, introduceerde een dergelijke catalogus van honderden uitbreidingen van het beheer van de berichten te optimaliseren. Ook wordt voorgesteld de belangrijkste e-mails te markeren en integreert Office.com gereedschappen voor het verwerken van attachments. Volgens Microsoft, zal iedereen profiteren van deze dag tot aan het eind van de zomer.

  • Meer informatie over de nieuwe versie van Outlook.com

In mei heeft Microsoft gewaarschuwd dat deze migratie niet zonder gevolgen zal blijven, en een van hen is onverenigbaar met de Windows Live Mail-client, 2012. Internet-gebruikers zijn eigenlijk meer in staat om verbinding te maken.

Microsoft nodigt gebruikers uit om gebruik te maken van het programma Mail te maken in Windows 8.1 of Windows 10 ... die niet echt past bij het andere geval op Windows 7. Maar het bedrijf zegt dat de volgelingen van Windows Live Mail hebben ontvangen of u informatie e-mail met een link naar een gratis jaarabonnement naar Office 365 Personal. In aanvulling op Word, PowerPoint en Excel, zullen ze de klant Outlook 2016. Dit is compatibel met Windows 7, 8.x en 10 vinden.

Outlook.comoutlook.com

Als u niet wilt dat Outlook 2016, die een beetje complex voor persoonlijk gebruik kan gebruikt worden, dan is het altijd mogelijk om het opzetten van zijn rekening in IMAP of POP op een andere cliënt met de volgende informatie:

POP server: pop-mail.outlook.com (SSL, port 995)
IMAP-server: imap-mail.outlook.com (SSL, port 993)
SMTP-server: smtp-mail.outlook.com (SSL poort 587)

U kunt Thunderbird-client of een andere modernere alternatieven te gebruiken.Aangepast op 2016/08/24 om 10:38