Koopgids: de top 2017 koffiemachines

Het kiezen van uw nieuwe koffiemachine? Peulen, capsules, molen ... Het is soms moeilijk om de eenvoudige koffie minnaar te sorteren in de overvloed aan machines, eigenaren van merken en smaken beschikbaar. Wat is de beste keuze van de koffiemachine in 2017? Het hangt allemaal af van uw budget en uw persoonlijke voorkeuren.

Of u nu liever de prijs, gemak, diversiteit drank of smaak, veel koffiemachine modellen zijn nu waarschijnlijk aan uw verwachtingen te voldoen. Sommige van de meer of minder recente blue chip aandelen, geselecteerd op hun kwaliteit.

Keurig machines (Senseo en Tassimo)


De pods verleiden terecht, individuen op zoek naar een multifunctionele machine die in staat is op een brede selectie van cafes verzinnen, maar ook bijvoorbeeld thee, warme chocolademelk en latte.

De Philips Senseo Quadrante koffie: koffie genoegen
Senseo en Tassimo soort machines zijn de twee systemen die deze markt domineren. Ze worden gekenmerkt door een opmerkelijk lage kosten aan te schaffen, tussen 69 en 150 euro.

De pods zijn ook te vinden vrij goedkoop, vooral voor Senseo waar de prijs per eenheid begint bij 15 euro cent.

Ze zijn ook zeer gemakkelijk te vinden in supermarkten, en komen in een veelheid van merken (Carte Noire, Grand-Mère, Gold ...).

Met andere woorden, deze machines zijn aan te bevelen aan al diegenen die hebben een beperkt budget te besteden met hun warme dranken!

In tegenstelling tot de meeste high-end machines, machines pod ontwikkelt een druk tussen 1,5 en 3 bar, zeer ontoereikend ware espresso bereiden. Puristen zullen moeten kijken naar elders.

Onze slagen van hart in 2017 in machines pod

  • Philips Senseo Quadrante De sympathieke en vriendelijke ontwerp van de Senseo Quadrante is niet anders dan die van een goede oude koffie. Zoals altijd Senseo houder - hoogte verstelbaar - is geschikt vullen en twee kopjes tegelijk, wat altijd handig voor vermaak. De Quadrante biedt onderdak aan een royaal water tank en een lichte ontkalken getuige.  • Bosch TAS2002 : Zeer compact en heel aantrekkelijk vanwege zijn ovale vorm, de Bosch TAS2002 model op een verminderde bruikbaarheid tot het absolute minimum met een knop om in te schakelen en een andere om de voorbereiding van de warme drank te starten. Tassimo dit model heeft een watertank van 1,5 liter (genoeg voor een dozijn kopjes) en ontwikkelt een druk van 3,3 bar: eerder aantrekkelijke kenmerken voor een machine van deze categorie.
Capsule Machine (Nespresso en Dolce Gusto)


Nespresso is het merk dat de beweging van de binnenlandse espressomachines gelanceerd, en heeft altijd gecultiveerd een beeld van luxe en exclusiviteit.

Krups Nespresso yy1540fd Essenza aarde zelf
Nespresso-apparaat, Krups en Magimix merk en hebben hogere tarieven dan de vorige categorie, vanaf 99 euro tot meer dan 500 euro voor een aantal prestige edition model beperkt.

De capsules Unit (metaal en geen plastic) zijn ook duurder, van 30 cent, en zijn beschikbaar op het internet of speciaalzaak.

Compatible merken zoals Gold en Cape Mundo toch ontstaan, en zijn verkrijgbaar in supermarkten.

Voor een aangename afwisseling, Nestlé biedt ook een andere variant van de naam Dolce Gusto machines, Krups ook de productie. Voor een eenheidsprijs van 30 tot 50 cent, kunt u een heerlijke cappuccino, latte, thee of chocolade te bereiden.

Nespresso en Dolce Gusto machine tot een hoge druk van tenminste 15 bar. De unieke smaak van espresso rechtvaardigt de hogere prijs in de ogen van vele fans.

Onze slagen van hart in 2017 in capsule machines

  • Krups Pixie YY1201FD : Esthetisch, het contrast tussen een mantel van een glanzend zwart titanium horizontale gleuven aan de zijkant en de voorkant van de inrichting te waarborgen Krups Elf YY1201FD een uitgesproken charme en modern.

Beschikbaar vanaf 120 euro voor de meeste retailers, het model ontwikkelt een druk van 19 bar en zorgt voor een perfecte compatibiliteit met alle van de Nespresso bereik en het merk partners.

Een uitstekende prijs / kwaliteit de moeite waard om de top verkoper steigeren in het nieuwe jaar.

BoutiquePrixDétails
Mistergooddeal€ 93.99tonen
Darty99,00 €tonen
Amazone99,00 €tonen
La Redoute102,07 €tonen
MarketPlace124,66 €tonen  • Krups Dolce Gusto Movenza YY2768FD Silver : Het silhouet van de Movenza koffie, bestaande uit een metallic grijze basis en een grote ronde kop tot diep zwart, dwingt aandacht.

Het kiezen van een Dolce Gusto machine geeft u toegang tot een breed scala aan warme dranken, energie of intensiever.

Naast de 15 bar druk, de machine onthult een verleidelijke touch-interface waarmee u de drank, de espresso strak aan de grote warme chocolademelk kan doseren. Beschikbaar vanaf 200 euro.

BoutiquePrixDétails
Darty89,00 €tonen
FNAC€ 89,99tonen
La Redoute180.01 €tonenDe geïntegreerde molen machines


De machines met geïntegreerde molen is een adviseur om de investeringen voor alle koffieliefhebbers. Eenmaal in uw bezit, dit apparaat kunt u de koffiebonen te kiezen om uit te kiezen uit een eindeloze variëteit aan mogelijkheden: Arabica en Robusta, Mexicaanse Maragogype, peaberry van Tanzania, Colombia mengsel ... wat een aangename afwisseling en aroma .

delonghi esam b
grain Coffee prijzen kan uiteraard zijn zeer volatiel als de schaarste en het niveau van de vraag naar elk ras.

Het malen van graan op het moment van de voorbereiding van de drank zal de zuiverheid van smaken te houden, en pak het laatste moment.

Onze slagen van hart in 2017 crusher machines

  • DeLonghi ESAM 3000 B : Italiaans DeLonghi bevestigt haar expertise op het gebied van koffie slank en elegant met model 3000 B van het bereik ESAM.

Al een bestseller van het merk, het apparaat maakt de bereiding van espresso en cappuccino met gemak, maar maakt ook een hoog niveau van aanpassing voor elke drank via het bedieningspaneel.

Met zijn 1.8-liter tank en kan twee kopjes tegelijk bereiden, het model gemakkelijk voldoen aan alle binnenlandse behoeften.

BoutiquePrixDétails
Amazone279.99 €tonen
MarketPlace331,62 €tonen
Amazon Marketplace348,62 €tonen


  • Philips HD8650 / 01 : Philips HD8650 / 01 (2000 Puro-serie) is gewoon de timing als je droomt van een mooie graan machine, zonder een fortuin te verlaten!

Praktisch en functioneel, heeft de machine verrassend pakte ondanks zijn afmetingen geïntegreerde molen, vergelijkbaar met die van een pod machine.

Bereikbaar vanaf slechts 300 euro, het model is ideaal voor wie houdt van de geur van vers gezette koffie in de ochtend.

BoutiquePrixDétails
Amazone289,00 €tonen
Amazon Marketplace341,12 €tonen
Aangepast op 2017/09/26 om 17:09