The burger McDonald lepas di Iceland rots perlahan-lahan dan secara langsung di Internet

Menu utama McDonald dibeli di Iceland sebelum menutup makanan segera rots lalu di negara ini sejak 2009. loceng Its penguraian perlahan kini boleh diikuti secara langsung di internet.

Selepas kejatuhan ekonomi di Iceland pada tahun 2008, firma McDonald telah membuat keputusan untuk menutup semua restoran makanan segera di negara ini pada tahun 2009. Institusi lalu ditutup pintunya pada 31 Oktober, 2009. Sehari sebelum itu, seorang penduduk Iceland bernama Hjörtur Smárason pergi ke restoran untuk membeli hamburger dan kentang goreng. Tidak pernah disentuh, lebih suka untuk berubah loceng yang sejak negara McDonald makan lepas.

Disimpan selama 4 tahun di dalam ruang penyimpanan Muzium Negara, burger ini dan cip ini, yang tidak mengambil kedutan, kemudian dipilih berkedudukan di Reykjavik Bus Hostel, asrama belia di mana ia adalah mungkin mengagumi sisa ini. Tetapi pemilik laman berfikir dari pengguna Internet di seluruh dunia, dan memutuskan untuk meletakkan talian aliran video yang berterusan filem evolusi lebih daripada 1920 hari makan lama.

burger iceland
Pendekatan ini sebagai tidak mungkin hipnosis, dan mengimbas kembali pengalaman lain, termasuk yang dijalankan oleh Morgan Spurlock dalam filemnya Super Size Me : Kami mencari penguraian perlahan beberapa jenis burger, manakala cip kekal, mereka sama sekali tidak terganggu.

Dilancarkan baru-baru, pengalaman yang sangat popular di Internet, di mana aliran video sering tepu. Tiada apa-apa menghalang masih kembali dari semasa ke semasa pada halaman untuk mendapatkan berita dari penguraian burger McDonald lepas di Iceland, atau membuat paris apabila cip akan mula bergerak dengan sendirinya.Diedit pada 04/02/2015 pada 10:35