Part of Zelda: Ocarina of Time diciptakan dan dimainkan dengan Unreal Engine 4

Pergantian The Legend of Zelda: Ocarina of Time melalui kilang daripada Unreal Engine 4. pemaju telah dicipta semula salah satu kuil permainan dengan enjin, dan juga menawarkan versi dimainkan.

Baru-baru ini, kita hilang kiraan satu permainan purba penyesuaian semula yang direka semula melalui Unreal Engine 4 enjin, yang boleh didapati percuma kepada pemaju sejak Mac 2015. Selepas GoldenEye 64 dan Metal Gear Solid minggu ini ia adalah giliran The Legend of Zelda: Ocarina of Time, asalnya dikeluarkan untuk Nintendo 64, berhak mendapat beliau remake.

Zelda Unreal Engine 4
Satu kerja yang perlu menjadi pemaju yang telah mengeluarkan video di bawah nama samaran CryZENx di YouTube. Dapat menemukan lawatan ke Temple of Time untuk Link kawalan. Kerja-kerja ini adalah mengagumkan, walaupun kerja-kerja yang ringan kadang-kadang sedikit dibesar-besarkan. Satu hampir akan mengatakan bahawa rekod itu adalah sekurang-kurangnya sama baik sebagai Zelda datang, yang dijadualkan pada Wii U tahun ini.

pemaju bercadang untuk terus cuba untuk bekerja melalui demo dimainkan untuk dimuat turun. Fail 410 MB boleh didapati di sini. Ambil perhatian semua yang sama ia adalah perlu untuk mempunyai harapan konfigurasi yang agak selesa untuk mempunyai laporan yang sama dengan video, PC yang digunakan untuk melaksanakan makhluk tertentu disediakan dengan 4790k i7 teras mencatatkan pada 4.8 GHz, GeForce GTX 980 Ti overclocked dan 32GB RAM.

Disunting pada 2016/01/21 pada 17:59