OnePlus Satu: bagaimana untuk menggantikan Cyanogen oleh Oxygen OS

Vidйo: Bagaimana untuk menggantikan Cyanogen oleh OS oksigen, systиme baru yang йquipera dйsormais OnePlus One? The rйponse vidйo dengan tutorial kami!

LOCOGAmaran:

  • 1) Ini manipulasi tidak tanpa risiko, menjadikan mereka hanya jika anda tahu apa yang anda lakukan. Kita tidak boleh кtre bertanggungjawab jika dйtйrioration telefon pintar anda.
  • 2) Menyelamatkan intйgralitй daripada prйsentes donnйes dalam tйlйphone anda sebelum melaksanakan operasi ini. Peranti akan intйgralement effacй.
  • 3) Sebelum berhijrah Cyanogen di Oxygen OS, tanya diri anda jika ia tidak kekal di bawah Cyanogen prйfйrable.Aprиs Beberapa dйboires dengan Cyanogen, One Plus adalah obligй dйsormais untuk melakukannya secara sendirian berkenaan dengan operasi systиme OnePlus terkenal One. Kami akan berpegang kepada asas Android (5.0.2 masa ini), tetapi CyanogenMod yang menarik rйvйrence adalah dйsormais remplacй oleh Oxygen OS.

Hanya problиmes: manakala Cyanogen seterusnya (ini kali tidak rasmi) akan proposйe melalui jenis OTA update (effectuйe terus dari menu mudah alih, tanpa manipulasi kompleks), Oxygen OS nйcessite memasang sektor pemulihan menaip TWRP, manipulasi yang boleh menangguhkan sesetengah pengguna.

OxygenOS OnePlus One OxygenOS OnePlus One OxygenOS OnePlus One
meja OxygenOS, tвches pengurus Lollipop, gestural.

Lebih penting lagi, sebelum memulakan pengembaraan, ia perlu ditanya sama ada anda benar-benar melakukan penghijrahan ini atau sebaliknya, prйfйrer meneruskan pengembaraan CyanogenMod. Terus terang, sekarang, baik bahawa OS Oxygen membawa sokongan rasmi untuk Lollipop, systиme baru ini mengabaikan banyak fonctionnalitйs lagi prйsentes dalam Cyanogen.

Keluar dari lapisan FX Audio (conзue oleh MaxxAudio) yang TELAH DIREKA seperti yang dinyatakan oleh OnePlus, pilihan photo, dan pilihan untuk rйduites pendek pada tahap minimum.

Beberapa fonctionnalitйs particuliиres sebagai isyarat kekal dalam permainan, dan ia mempunyai йcran kunci disesuaikan dan йcran daripada paramйtrage semula. Sepanjang masa kita oщ йcrivons ayat-ayat ini, bekas sering mengambil kesempatan ROM.

Modifiй а 2015/04/07 18:27 yang