Kamera MyFox Keselamatan Capture

Vidйo: Contoh \ 's menangkap rГ alisГ © © e oleh camГ © ra MyFox

Untuk menangkap ini kita dйcidй untuk menyerlahkan penglihatan zoom dan malam. The qualitй imej yang agak baik, siang dan malam (untuk penyeliaan vidйo itu) zoom numйrique 4X tidak terlalu merosakkan kerana ia reframing dari HD vidйo dalam sensor HD penuh (sekali lagi, semua adalah relatif). Kecil bйmol mкme betul sejak dйplore kekurangan hujan yang fluiditй dalam pengendalian, terutama apabila ia datang kepada dйzoomer aprиs telah zoomй.

Tetapi camйra mendapatkan trиs berjaya dalam matiиre dйtection pergerakan; tidak donnй dalam ujian positif palsu kami. MyFox menggabungkan dйtection haba inframerah untuk analisis imej, terdapat oщ camйras paling kompetitif hanya mйthode deuxiиme itu. perubahan A kemudiannya sering luminositй interprйtй sebagai йvйnement sementara, tidak.

MyFox14
Dan amaran melalui pemberitahuan tolak menunjukkan rйactives, tetapi berhati-hati adalah perlu bahawa penggera adalah activйe untuk dйtections pergerakan anda signalйes, dan permohonan itu adalah lancйe tвche latar belakang. Ini titik terakhir tidak sah pada iOS, pemberitahuan oщ adalah envoyйes mкme jika permohonan itu adalah fermйe. MyFox mengambil titik dan bekerja pada rйsolution berikut untuk Android. Bagaimana pula dengan SMS? Hanya Tutup Kata laluan dilupakan liйs penggera send SMS (100 SMS modal awal), buat masa ini opsyen ini tidak proposйe untuk dйtections daripada camйra (MyFox tetapi bekerja di atasnya).

Ambil perhatian bahawa dйtection tidak camйra dйclenche sirиne itu. Nah, ia adalah benar bahawa positif palsu, зa akan dйsordre. Tetapi seperti yang kita tidak mempunyai ia, ia boleh scйnario кtre mungkin. Akhir sekali, flap motorisй merupakan satu idйe prйcieuse: objek yang sama sekali tidak penting apabila anak tetingkap fermй. Terutamanya untuk flip secara automatik penggera dйsactivation dan terbuka apabila ia melibatkan.

Modifiй а 2015/07/08 13:29 yang