eMule 0.60 BitTorrent riba: a palsu full version baru adware

A eMule baru 0.60 boleh didapati untuk beberapa hari. Tetapi ia adalah perisian yang berniat jahat untuk mengelakkan.

Versi baru utama eMule telah muncul di Internet minggu lalu, dan juga subjek kenyataan akhbar hari ini. Empat setengah tahun selepas update sebelumnya, versi baru 0.60 membawa pencarian dan memuat turun fail BitTorrent. Tetapi kemudian anda mungkin mengharapkan kebangkitan semula, ini sebenarnya adalah sneaky peralihan ia mungkin yang terbaik untuk mengelakkan.

logo eMule
Pengumuman eMule 0.60 adalah pada mulanya agak menarik. Dengan versi baru ini perisian ini sebenarnya multi-platform, kerana ia adalah kini boleh didapati untuk OS X selain daripada Windows, dan ia menjadi lebih terutamanya pelbagai protokol, hosting enjin carian dan pelanggan BitTorrent dan lebih eDonkey.

Tetapi sesuatu yang baru ini sahaja sudah cukup untuk meletakkan lambak di telinga para pecinta. Seperti yang dijelaskan Numerama tahun lepas, kedua-dua protokol peer-to-peer tidak berkongsi falsafah yang sama. Berkongsi melalui BitTorrent bergantung kepada laman-laman rujukan yang lumayan, di mana kandungan mempunyai jangka hayat dikurangkan. Walaupun berbeza petrol reka bentuk eDonkey cenderung untuk kesempurnaan dan kemampanan. Bagi peminat eMule dan eDonkey oleh itu, membuka BitTorrent oleh itu berjumlah menjual jiwanya kepada syaitan.

eMule 0.60
Malah, di bawah laman web rasmi yang sedikit, diperkukuhkan dengan nama domain, laman eMule.com yang menyediakan versi ini 0.60 sebenarnya adalah "portal" garpu (derivatif) yang tidak bercakap namanya. Di laman web rasmi emule-project.net yang tulen dan projek SourceForge, versi cadangan terkini masih 0.50a April 2010.

eMule 0.60 adalah pelabuhan, yang dibuat dari sumber-sumber pelanggan rasmi (sumber terbuka), yang mana penulis misteri beliau hanya menambah keserasian BitTorrent ... butang derma dan panji-panji. Ini adalah sekurang-kurangnya sebahagian kecil daripada bilangan itu. Kerana apabila kita melihat bahawa seksyen eMule Perisian menyediakan perisian seperti Firefox tidak seiring dengan rakan kongsi yang jujur ​​tetapi lima daripada jenis malware adware yang merangkumi objektif eMule ini. Dokumen pelayar kami disemat iklan ketiga walaupun kita telah menolak pemasangan 'rakan kongsi perisian "dan dibatalkan pemasangan.

Satu-satunya versi sah eMule versi 0.50a terdapat di gedung kami.
  • Muat turun eMule 0.50a dari sebuah gedung kami
eMule 0.60eMule 0.60eMule 0.60eMule 0.60eMule 0.60
Walaupun penolakan dan pembatalan pemasangan adware dipasang

Muat turun eMule untuk Windows.Disunting pada 2016/05/13 pada 05:44