Eden: mudah alih baru merancang Bouygues Telecom secara terperinci

Selepas memberi tumpuan masa pada kos rendah Bouygues Telecom selamat tinggal baru untuk Neo Evasio dan pakej, hanya enam bulan selepas naik taraf terakhir mereka, memperbaharui lagi portfolionya pelan tradisional, kini dinamakan "Eden".

Logo Bouygues Telecom
Bouygues Telecom memanfaatkan cara untuk nombor satu hubungan pelanggan dan bertujuan tawaran ini kepada mereka yang ingin iringan yang, berbanding dengan pengguna bebas yang kepadanya tawaran B&Anda ditakdirkan. oleh itu ia menjanjikan bekalan dipermudahkan lagi dan santai, juga dan terutama mengambil beberapa langkah untuk mengatasi godaan luaran:
  • Daripada perkhidmatan 3 bulan, perubahan rancangan itu tidak melibatkan lebih dilantik semula.
  • Pada akhir tempoh komitmen, Bouygues Telecom akan meminta pelanggan untuk reengage 24 bulan dalam mencadangkan mudah alih yang baru, tetapi pada harga yang kali lebih rendah daripada pelanggan baru, melalui bayaran balik berikutnya.
  • Jika tidak, harga pelan mudah alih percuma akan dikenakan secara automatik, kerana terminal itu telah dibayar balik.
Setiap satu daripada pakej kekal secara semula jadi boleh didapati dengan atau tanpa komitmen atau tidak mudah alih, tetapi ia tidak mungkin untuk melakukan 24 bulan tanpa pakej mudah alih, yang meningkatkan hadiah pertama dalam setiap satu daripada pakej.

Kadar adalah lebih rendah, tetapi biasanya dengan mengorbankan kuota luar yang aliran sambungan Internet flanged kepada 128 kbps. Bouygues Telecom melancarkan sebagai balasan kepada "Internet Options" (5, 7 dan 14 euro untuk 250 MB, 1 GB dan 2), yang mana kadar akan berbeza dengan tawaran bersamaan meningkat. Beberapa peringkat juga menyerahkan tempat mereka kepada yang lain, kaya dan oleh itu lebih mahal.

Akhir sekali, pelanggan untuk tawaran yang sedia ada akan paling sering berminat dalam mengekalkan tawaran mereka, melainkan jika penggunaan mereka akan berubah.

Eden klasik

Berjaya pakej klasik, baru "Eden Classic" berkembang dengan lancar. Jika pendahulunya diperkaya dengan SMS yang tidak terhad, ia kini termasuk akses kepada rangkaian Wi-Fi masyarakat pengendali. Apa akses Internet sekali-sekala. Kadar adalah yang terbaik yang lebih rendah, stabil teruk lagi, tetapi kedua-dua peringkat telah malangnya hilang (3 dan 6 petang).

Bouygues Telecom Eden klasik
Eden berehat

Baru "Eden berehat" salah memberikan hasrat pemudahan dinyatakan oleh Bouygues Telecom, kerana ia tiga tahap lima Evasio ia menggantikan. Dan apa-apa untuk merosakkan kuota Internet bulanan berubah bergantung kepada masa panggilan akan 500-350 MB bawah 3 petang. Visual Voicemail, sekali dikhaskan untuk pakej mewah, bagaimanapun disertakan pada permintaan. Oleh itu, adalah sukar untuk mengulas mengenai evolusi tarif kerana tidak ada kesetaraan. Berkadaran, mereka seolah-olah namun kekal stabil.

Bouygues Telecom berehat Eden
Eden telefon pintar

Baru "Eden telefon pintar" berjaya kedua-dua Neo dan telefon pintar Neo, mengekalkan yang paling teruk daripada kedua-duanya: kuota Internet 1 GB untuk kadar pertama hampir tidak lebih rendah daripada dalam kedua. VoIP adalah pertimbangan meluas di semua peringkat, dan modem itu kini termasuk penggunaan tetapi pengapit daripada 10MB setiap muat turun masih mungkin berkuat kuasa.

Bouygues Telecom Eden telefon pintar
Rangkaian baru pakej "Bouygues Telecom Eden" boleh didapati dari 14 Oktober 2011.Diedit pada 27/06/2012 pada 19:23