Di sini mungkin kelihatan seperti Google Pixel baru

Bagi generasi baru Pixel perdananya, Google seperti bijaksana yang mungkin. Maklumat fuitent namun malah dibenarkan juruvideo untuk mereka bentuk model 3D telefon pintar masa depan.

Dua versi premium untuk Google Pixel 2


Google Pixel 2 tidak seharusnya menjadi telefon pintar tetapi pelbagai telefon pintar. Peranti ini mungkin akan dilengkapi dengan skrin 4.97 inci yang beroperasi di FHD (resolusi 1920 x 1080 piksel untuk nisbah lebar 16: 9). Ia merupakan saiz yang sama seperti model pertama piksel. Walaupun tepi sama ada di sebelah atas skrin harus dikekalkan. Audio jack 3.5 mm patut dihapuskan dan digantikan dengan pembesar suara stereo. telefon pintar harus bekerja pada cip Snapdragon 835 yang utama jantung harus Clocke pada 2.45 GHz, dilengkapi dengan 4GB RAM dan ruang storan 64 GB. Ciri-ciri ini premium akan menjadikan ini telefon pintar telefon paling maju di pasaran model kecil. Nama telefon pintar masa depan ini: Walleye.

abangnya, yang dinamakan Taimen, perlu dilengkapi dengan skrin OLED 5.99 inci yang dikeluarkan oleh LG. kelebihan adalah lebih sempit daripada Walleye, ruang simpanan maksimum adalah 128GB dan RAM masih 4GB. Ia akan menjadi kamera tunggal di belakang dengan LED flash dual.

Google Pixel

Video tidak rasmi sudah talian


Semua maklumat ini diaktifkan juruvideo yang pakar dalam model 3D telefon pintar untuk mereka bentuk video yang menunjukkan apa yang masa depan boleh kelihatan seperti Google Pixel 2. Di bawah pseudo konsep Pencipta, Beliau telah menerbitkan sedozen video telefon pintar yang mempunyai udara persembahan formal.

ciptaan terbarunya itu menunjukkan telefon dengan pembaca cap jari, logo kesihatan "G" belakang dan tepi lurus dengan dua butang. Telefon ini dibentangkan dalam empat warna: biru gelap, kelabu, merah dan oren.  • Pixel 2: 4K skrin, Android dan Snapdragon 835 8?
  • Google membatalkan Pixel XL 2 "Muskie" untuk walaupun telefon pintar yang lebih besar
  • Google Pixel 2: a model ketiga yang dinamakan Taimen?
  • Google akan menawarkan Pixel paparan baru untuk telefon pintar
  • Skrin pixel Google depan dengan tepi melengkung?
  • Google Pixel XL diturunkan lagi GeekBench
  • Pixel: Google memperkenalkan dua telefon pintar mewah
  • Huawei telah menolak untuk menghasilkan Google Pixel
Disunting pada 2017/07/07 di 16h58