eBay Lancar Perkhidmatan percuma iklaneka

eBay Iklanekapembidaan Pioneer (gaji) antara individu, kumpulan eBay dengan melancarkan perkhidmatan iklan kejutan (percuma) di bawah jenama sendiri.

"Perkhidmatan baru ini adalah percuma dan tidak memerlukan pendaftaran di eBay." berkata kumpulan itu mengesahkan bahawa ia tidak akan mengenakan apa-apa komisen atas jualan.

Perkhidmatan baru, kurang selamat untuk pembeli atau penjual, tetapi yang perlu mengaktifkan eBay mengukuhkan imej pasaran umum terutama dalam negara, di mana kumpulan itu menghadapi untuk beberapa tahun sekarang bersaing dengan pakar lain yang iklan percuma seperti Craigslist, OLX, Vivastreet, leboncoin atau Kijiji dilancarkan oleh penjagaan sendiri sudah ada 3 tahun.

"Tapak Kijiji terus wujud pada masa ini. eBay.fr berhati-hati memeriksa prestasi kedua-dua tapak untuk mungkin mempertimbangkan sinergi kemungkinan pendekatan pelbagai jenama. Beyond beberapa kategori yang sama dengan eBay.fr seperti Products, kereta dan Harta Tanah, Kijiji juga mempunyai banyak tawaran dalam kategori lain seperti "Jobs, Haiwan, Perkhidmatan," kami merancang untuk terus menawarkan melalui laman Kijiji." memberitahu kita selain eBay.Diedit pada 13/12/2010 pada 16:47