Mi TV 3: yang bijak 60 inci Ultra HD untuk 700 euro … dalam China

Mi TV 3 adalah Ultra HD TV menggoda 60 inci, yang tidak lama lagi akan dijual di China bagi jumlah wang yang sederhana sebanyak 700 euro ....

Jenama Cina Xiaomi mengumumkan minggu ini TV yang baru, Mi TV 3, yang pergi untuk menyaingi pengguna Barat cemburu. Malah, produk ini adalah berkualiti tinggi, ia adalah malignan, dan di samping itu ia dipasarkan di China pada tawar-menawar.

Xiaomi Mi TV 3
Untuk memulakan, TV adalah berdasarkan pada panel LCD 60-inci, yang dibekalkan oleh LG, yang memaparkan definisi HD Ultra dengan gamut warna yang luas (tetapi tidak Rec.2020 disediakan) dan kebendaliran tinggi (bergantung kepada penipisan MEMC ).

Produk ini diketengahkan oleh pakaian yang elegan 11.6 mm tebal, dengan bingkai aluminium dan belakang logam. Semasa skrin pekat berhampiran berjalan kaki, tetapi untuk sekali tokoh pengilang ketebalan ini, yang dalam kes ini tidak melebihi 36.7 mm.

Elektronik terpencil di bar bunyi berskala


Ia adalah unsur ini hanya satu skrin: sebahagian besar daripada elektronik, penyambung dan orang dihantar pulang dalam Mi TV Bar, diminta pada pendirian di hadapan TV, yang ia dihubungkan dengan pemilik kabel tunggal. Lampiran ke dinding skrin dipermudahkan.

Bar penuh Mi TV 3, tetapi juga dijual secara berasingan, kerana naik taraf televisyen Xiaomi sebelumnya. Ia menempatkan sebuah cip Mstar 6A928 terutamanya untuk TV mewah, yang termasuk CPU quad-core ARM Cortex-A17 pada 1.4 GHz dan GPU ARM Mali-T760 lapan unit pengiraan, dan memastikan pengurusan HEVC sehingga 10 bit dan sehingga 60 f / s. Cip ini digandingkan dengan 2GB DDR3 RAM dan memori dalaman 8GB.

sambungan akhirnya dibentuk oleh DTMB TV penala, tiga HDMI 2.0, input analog, input VGA, output audio untuk subwoofer, dua port USB (3.0, 2.0 ), sebuah Ethernet port 100 Mb sambungan s / dan Wi-Fi wayarles 802.11ac dua jalur dan Bluetooth 4.1.

Xiaomi Mi TV BarXiaomi Mi TV Subwoofer
Ini TV menggiurkan tidak lama lagi akan dipasarkan secara eksklusif di China, yang berharga 5000 yuan, atau kira-kira 700 euro. Bar ini akan dijual secara berasingan untuk 1000 yuan, 140 euro, dan subwoofer 600 yuan, 80 euro. Selepas import telefon pintar Android, import televisyen?

Cerita berkaitan
  • Xiaomi: langkah-langkah pertama di Perancis, pertama tanpa telefon pintar
Diedit pada 21/10/2015 pada 10:07