Apple: untuk cermin mata realiti meningkat pada tahun 2017?

Walaupun 2016 di mana kumpulan Apple tidak memenuhi matlamat jualan dan pendapatan, Cupertino seolah-olah terus projek selari untuk iPhone lebih tradisional dan iPad.

Selama berbulan-bulan khabar angin bahawa Apple mempunyai dalam karton yang cermin mata realiti diperkukuhkan. Satu projek tidak pernah disahkan secara rasmi oleh band ini, tetapi itu seolah-olah telah menerima pengesahan daripada seorang pekerja Carl Zeiss Kumpulan.

dalam realiti gelas meningkat pada Apple


Tiada apa-apa telah disahkan dan maklumat yang masih khabar angin. Robert Scoble, menurut laman web 9to5Mac, telah mendengar perkongsian antara Apple dan kumpulan Jerman yang pakar dalam optik Carl Zeiss AG. Kedua-dua syarikat dilaporkan tingkat pada kaca mata realiti tambahan kepada cahaya, iaitu cermin mata untuk penggunaan yang teratur dan yang tidak memalukan.

Scoble akan mendengar perkongsian ini oleh seorang pekerja Carl Zeiss AG di CES 2017. Jika maklumat ini benar, ia akan mengesahkan maklumat yang didedahkan oleh Bloomberg, khususnya, yang juga mendapat angin projek jenis ini di Apple . Tetapi di antara maklumat agensi berita Amerika dan Robert Scoble, terdapat perbezaan.

Apple China

Pelancaran pada tahun 2017 untuk realiti bertambah gelas Apple?


Maklumat terkini mengenai projek di Apple diperkukuhkan kaca mata realiti bercakap masih dalam fasa percubaan. Bloomberg tidak menyangka juga untuk melancarkan sebelum 2018 pada tahap terbaik. Tetapi menurut Robert Scoble, pekerja Carl Zeiss percaya boleh melancarkan tahun ini 2017. tama daripada September 2017 kemudian boleh menjadi peluang yang klasik "satu lagi perkara" kejutan.

Masih ada persoalan penggunaan cermin mata ini, realiti diperkukuhkan masih sangat sedikit dieksploitasi. Satu kemungkinan, bagaimanapun: bahawa cermin mata ini mempunyai pautan dengan masa depan Apple telefon pintar, iPhone 8, yang sepatutnya menjadi 'revolusioner' ...

  • Apple: tiga iPad baru untuk 2017?
  • Apple akan menyediakan iPhone "revolusi"
  • Apple: New iMac untuk?
  • Telefon pintar skrin lipat dari Apple pada 2018 dan lain-lain?
Disunting pada 2017/01/10 pada 15:44