Nexus seterusnya akan pasti HTC

Bagi barisan produk peranti Nexus, Google sekali lagi akan menghampiri HTC dengan perjanjian tiga tahun.


Untuk Nexus, Google telah digunakan untuk mempelbagaikan rakan kongsi pembuatan. Selama bertahun-tahun syarikat itu telah menandatangani dengan HTC, Samsung, Motorola, Asus, LG atau Huawei. Tetapi strategi sekitar julat ini adalah lebih perhatian dan selama beberapa tahun beberapa spekulasi tentang perubahan yang akan datang.

masa khusus ini blog melaporkan bahawa Google sekali lagi berpaling kepada HTC dan selamat perkongsian tiga tahun. Sebelum ini beberapa khabar angin telah melaporkan persesuaian dengan HTC tetapi tidak untuk tempoh yang lama. Untuk makluman, HTC telah direka model pertama dikeluarkan pada bulan Januari 2010 dan dipanggil Nexus One. Pengilang juga menghasilkan Nexus 9 diumumkan pada bulan Oktober 2014.

Mengenai industri telefon pintar, HTC sedang berjuang untuk mencari tempatnya dalam persaingan daripada Samsung atau LG. Di Kongres Dunia Mudah Alih, pengilang telah terutamanya menekankan alat dengar realiti maya Perkongsian sedemikian maka boleh memberikan kestabilan.

gb larangan android

Tambahan pula ia boleh menjadi satu peluang untuk Google untuk mengawal perkakasan lebih nyata. Untuk beberapa waktu, sebenarnya, ia seolah-olah bahawa firma California bertujuan untuk lebih menang ke atas model atas Apple. Google plancherait selain reka bentuk cip sendiri. Ada yang percaya walaupun bahawa Android boleh bertukar menjadi sistem proprietari untuk kawalan yang lebih baik tentang maklumat terbaru.

Terminal seterusnya Nexus perlu diumumkan di I persidangan / O, yang akan diadakan dari 18 hingga 20 Mei.

muat turun:
  • HTC Sync
  • Pemindahan Fail Android
Disunting pada 2016/03/10 pada 06:54