Windows 10: Browser Edge sambungan yang muncul

Seperti yang diumumkan sebelum Microsoft Edge Browser sambungan kini boleh didapati dari penguji didaftarkan sebagai Orang dalam Windows

Lewat minggu lepas, kami melaporkan bahawa Microsoft telah bersedia untuk menerbitkan binaan baru Windows 10 kepada masyarakat penguji itu. Ia boleh didapati dan akhirnya membawa sambungan penyemak imbas Edge. Jika Microsoft telah disemak semula dengan teliti menjadikan enjin dan pelaksanaan JavaScript persaingan muka yang lebih baik dari Firefox atau Chrome, tiada sambungan kekal terutamanya bermasalah untuk pariti dari segi ciri-ciri.

Di blog rasminya dalam pasukan pembangunan Microsoft Windows menjelaskan bahawa pada mulanya sambungan akan dicadangkan kepada penguji. Selepas itu, mereka akan disiarkan dalam Windows Store. Ingat bahawa pelancaran umum untuk sambungan ini telah ditangguhkan. Ia adalah untuk masa yang dinyatakan dalam Redstone kemas kini pada bulan Jun.

Windows 10 Sambungan Edge

Tiga sambungan tersedia ada untuk ujian oleh Microsoft Translator, menawarkan the-fly terjemahan halaman dalam lebih lima puluh bahasa, Mouse Gerak isyarat, untuk navigasi tetikus dan Reddit Enhancement Suite untuk meningkatkan platform perbincangan. Setelah membina terakhir (14.291) untuk Windows 10 dipasang, sila layari laman ini.

The Redmond janji-janji yang lebih akan disediakan pada akhir tahun ini termasuk: AdBlock Adblock Plus, Amazon, LastPass atau Evernote

muat turun:
  • Google Chrome untuk Windows, OS X, Linux
  • Firefox untuk Windows, OS X, Linux

Disunting pada 2016/03/18 pada 13:52