Pokémon Pergi: sebuah parti gergasi bertukar menjadi mimpi ngeri

Ia sepatutnya menjadi satu acara yang meriah untuk menandakan ulang tahun pertama permainan Pokémon Go, beribu-ribu "jurulatih" hadir atas jemputan Niantic di Chicago. Tetapi sekali lagi, pelayan tidak dapat mengendalikan bilangan rekod sambungan, parti itu bertukar menjadi mimpi ngeri.

Pokémon Pergi: sekali lagi, pelayan Niantic membuahkan


Pada Sabtu Julai 22, 2017, Niantic meraikan ulang tahun pertama Pokémon Go, permainan pertama dalam realiti diperkukuhkan telah benar-benar berjaya. hari, di bawah slogan " pengembaraan bersama-sama "(" Bersama-sama Adventures ") sepatutnya kelihatan seperti ini. Ia adalah, sekurang-kurangnya, yang dibayangkan oleh Niantic, syarikat yang membangunkan permainan: beribu-ribu orang yang berkongsi semangat yang sama untuk permainan, fizikal berkumpul di tempat yang sama (Taman Grant di Chicago). sangat jarang berlaku dan sama-sama kuat Pokémon, mendedahkan buat kali pertama, terpaksa menjadi parti. Bagi peminat permainan yang tidak boleh pergi ke sana, "windows cabaran" dijadual bermain jauh. Jika mereka boleh menangkap cukup Pokémon, Pokémon Legendary perlu membuat penampilan di Chicago. Jika, sebaliknya, pemain hadir di lokasi berjaya mengalahkan dia, dia harus mula muncul satu boleh di mana-mana di "Battles Raid".

Tetapi itu adalah rancangan itu. Malah, kemasukan pemain adalah seperti pelayan Pokémon Go tidak menyokong pertuduhan. Pada acara itu, ia adalah mustahil untuk bertemu dengan Pokémon dalam perjalanan, apatah lagi melalui penangkapan. Dan sekali di atas pentas, John Hanke, Ketua Pegawai Eksekutif Niantic, diejek oleh orang ramai. Berhadapan dengan masalah itu, pihak penganjur telah berjanji untuk membayar bayaran masuk penuh ($ 10 bagi setiap orang), dan menyediakan $ 100 Pokécoins (mata wang dalaman Pokémon Go) Untuk setiap peserta.

Pokémon Go

Pokémon Pergi: ulang tahun pertama petanda tidak baik


Menurut pengakuan ramai orang menceritakan hari-hari mereka di Grant Park di YouTube, acara itu merupakan bencana bukan sahaja kerana ini kelemahan teknikal, tetapi juga kerana garis-garis yang panjang di pintu masuk. Acara itu, yang adalah untuk mengekalkan tetapi juga bertindak sebagai jambatan antara permainan kolektif dan permainan secara individu, telah gagal. Pada masa ini, ia adalah tidak jelas sama ada atau tidak Niantic menganjurkan lebih banyak acara-acara tersebut. Apa sahaja keputusan syarikat itu, ia akan mempunyai kesukaran untuk memadamkan memori yang buruk.

Jangan lupa bahawa Pokémon Go kebanyakannya permainan anda mendapat letih dengan cepat. Menurut syarikat pengiklanan analisis comScore, 1 Januari 2017, permainan telah kehilangan 84% daripada pengikutnya, dengan hanya 5 juta "jurulatih" masih aktif. Tambahan pula, separuh daripada mereka yang memuat turun permainan yang pada masa dilepaskan tidak connectaient lagi di sana dua bulan kemudian.

lihat juga
  • Pokémon Pergi: pendengaran hukuman itu bermula lagi
  • Pokémon Go 2017 akan menjadi penuh peristiwa dan kemas kini
  • Kejayaan Terbaik: Pokémon Go!
  • Pokémon Pergi: satu acara khas Pikachu 26 Feb
  • Pokémon Pergi: 100 baru Pokémon 12 Dis
  • Pokémon Pergi: mengemaskini dan terdapat 80 Pokémon baru
  • Bosan dengan Pokémon Go? Memasang sambungan Chrome ini
  • Pokémon Pergi menurun tetapi jauh dari dikebumikan
Disunting pada 2017/07/24 pada 16:08