Soon GTX 1070 Ti Gigabyte?

Gigabyte tidak lama lagi boleh menawarkan versi kad grafik Ti yang GTX Aorus 1070. Ia adalah di mana-mana kes yang seolah-olah mendedahkan halaman jenama Facebook semalam, seperti yang dinyatakan oleh laman www.hexus.net itu.

Gigabyte GTX 1070 Ti iklan menakutkan

A 1070 GTX Ti tidak lama lagi?


Rujukan mesej Facebook ini adalah mudah untuk memahami: wajah badut menakutkan, bola merah ... Sesungguhnya ia adalah "Itu," filem seram Stephen King datang melonjak di pawagam .

Terdapat juga kad grafik, GTX Aorus 1070 dan tiket semakin meningkat di atas dompet ... tetapi juga Ti tulisan dengan huruf merah sedikit berdarah. Di belakang ini menyembunyikan visual agak menyeramkan permainan perkataan, di sekitar nama Inggeris kerja, "Ia."

yang Aorus GTX 1070 Ti seolah-olah dalam penyediaan Gigabyte, walaupun post Facebook itu telah hilang. Mungkin kerana Nvidia masih tidak mahu berkomunikasi sekitar pembebasan satu rangkaian baru kad grafik?

Aorus GTX 1070 Ti: tiada tarikh keluaran atau harga mengumumkan


Peminat perkakasan dan mereka yang ingin meningkatkan PC mereka perlu mengambil masalah mereka dengan sabar sejak Gigabyte bukan berita lagi. Tiada tarikh keluaran, tiada harga diumumkan, walaupun untuk yang kedua sudah boleh membayangkan bahawa ia akan dijual pada harga yang pertengahan antara yang pangkalan GTX 1070 dan 1080 GTX.

Satu juga boleh membayangkan bahawa kad grafik boleh didapati dengan segera, memandangkan tema yang dipilih untuk menyampaikan ini Aorus GTX 1070 Ti !Disunting pada 2017/09/22 pada 15:25