x.com: Laman baru misteri Elon Musk

Elon Musk telah melanda sekali lagi pada 14 Julai 2017 ia telah melancarkan laman web baru. alamat, sangat mudah, mempunyai sesuatu untuk iri hati terutamanya dalam industri pornografi itu. Laman web ini mempunyai sesungguhnya untuk menangani x.com dan, buat masa ini, ia masih satu misteri.

Tiga hari selepas pelancarannya, x.com sentiasa menunjukkan yang sama walaupun harga yang nama domain yang sepatutnya kos dia. nama yang lebih domain adalah mudah, lebih banyak ia kos.

x.com kembali di bawah kepimpinan Elon Musk


Salah satu fakta yang menarik x.com domain adalah Elon Musk pernah dimiliki: Ia adalah pada tahun 1999. Pada tahun itu, usahawan yang diasaskan x.com dengan tepat, dan ia bergabung dengan Confinity untuk memberi PayPal pada tahun 2000. PayPal kemudiannya dijual pada tahun 2002 oleh eBay gergasi dan x.com domain adalah sebahagian lot.

permulaan x.com itu dicadangkan perkhidmatan perbankan, yang boleh memberi idea apa rancangan Elon Musk untuk pengembaraan baru ini. Sukar untuk mengatakan buat masa ini sama ada dia akan benar-benar (semula) mula di alam semesta ini, tetapi ia tidak benar-benar jenis projek-projek yang telah biasa kita pengasas Tesla jutawan SpaceX atau The Boring Syarikat.

Teruja untuk mengumumkan pelancaran https://t.co/J6TuRWIQAA! Ia adalah satu lantung sedikit sekarang, Matlamat itu akan ditetapkan esok.

- Elon Musk (@elonmusk) 14 julai 2017


Sebuah laman web yang, pada masa ini, benar-benar kosong


Dalam tweetnya 14 Julai 2017, Elon Musk memberi amaran bahawa laman web yang terpaksa dibaiki pada waktu berikutan pengumuman. Ia adalah, tetapi ia tidak menjelaskan lebih misteri. Laman web ini muncul dalam hakikat bahawa huruf "x."

Satu lawatan pendek kod HTML di sebelah tidak memberi maklumat lanjut: hanya "x" berdiri di atas keseluruhan halaman. Apabila cuba untuk pergi ke halaman lain, apa sahaja, laman web ini memaparkan hanya huruf "y" yang disebut " mengapa "Atau" mengapa "dalam bahasa Inggeris.

Soalnya ialah sama ada jutawan itu merancang untuk melakukan sesuatu dalam nama domain ini atau jika ia dibeli oleh nostalgia ...

Kenangan .... pic.twitter.com/PbUcZMRXiS

- Maye Musk (@mayemusk) 11 Julai 2017


  • Sebuah kereta lif untuk terowong Elon Musk
  • Godot, TBM Elon Musk mula penggerudian
  • Bagaimana Elon Musk mahu menakluk Mac
  • 100 tahun untuk meninggalkan Bumi oleh Stephen Hawking!
  • Neuralink: Elon Musk mahu menyambung otak dan komputer
Disunting pada 2017/07/17 pada 10:33