PlayStation Sekarang tiba (akhirnya) di Perancis Sony iklan

Ia sedang menunggu (hampir), tetapi PlayStation Now (Sekarang atau PS) akan disediakan di Perancis pada tahun 2017, kerana Sony baru sahaja disahkan.

PS Sekarang Perancis

Pelancaran untuk akhir tahun ini?


Disediakan untuk lebih daripada dua tahun di tepi Uncle Sam dan pelbagai wilayah lain, PS Kini akhirnya menyediakan tiba di Perancis. Sony Perancis mengesahkan sesungguhnya ketersediaan perkhidmatan " di sepanjang tahun ini "Di Perancis, tetapi juga di Jerman dan Luxembourg. Pada masa ini, perkhidmatan ini oleh itu belum ada, tetapi Sony menawarkan fasa beta, hanya untuk menguji semua terlebih dahulu (pada PS4 sahaja), dengan syarat untuk mendaftar secepat mungkin ke alamat ini.

PS Sekarang Perancis

Ingat bahawa perkhidmatan PS sekarang membolehkan untuk mencari perpustakaan beratus-ratus permainan dari PS3 dan katalog PS4. Prinsip PS sekarang adalah dengan melanggan langganan bulanan (dibayar) untuk mengakses layan diri kepada seluruh katalog, dengan peluang untuk bermain untuk PS4 tentu, tetapi juga dari PC. Dalam erti kata lain, pemain PC tidak lama lagi akan dapat menikmati beberapa dikecualikan PS3 / PS4, tanpa perlu membeli konsol Sony. Jelas sekali permainan yang ditawarkan sepenuhnya (tiada demo atau versi dipenggal demikian), dengan bonus tambahan keupayaan untuk membuka kunci trofi dan bermain talian tentu.

yang PS sekarang yang menawarkan lebih daripada 500 judul yang ada (di Amerika Syarikat), jelas dengan tajuk eksklusif untuk PlayStation sebagai saga Infamous, tetapi juga ico, God of War, Hujan lebat, Killzone, The Terakhir Kami, Uncharted 3, Tearaway, Ratchet & Clank... Sekarang soalan itu apabila ia boleh didapati secara rasmi PS sekarang pada PS4 Perancis.

Sekarang PS / Xbox Permainan Pas, perjuangan yang sama?


Ia tidak akan telah luput daripada kamu, tetapi Sony akan melancarkan perkhidmatan PS sekarang di Perancis beberapa bulan selepas Xbox Microsoft Permainan Pas, yang boleh didapati pada Xbox One sejak awal Jun. Kedua-dua perkhidmatan menawarkan perkhidmatan yang agak sama, yang menawarkan pelanggan satu katalog yang agak luas permainan, layan sendiri ditawarkan dan dimainkan sesuka hati, selagi langganan itu adalah sah, sudah tentu. Walau bagaimanapun, dalam operasi masing-masing, kedua-dua perkhidmatan adalah agak berbeza.

Di pantai, Xbox Permainan Pas diperlukan untuk memuat turun setiap permainan secara keseluruhan pada cakera keras daripada Xbox One sebelum dilancarkan. Ini memerlukan, sudah tentu, sedikit masa untuk memuat turun, beberapa (banyak) yang juga memandu, namun ia menjanjikan permainan yang sentiasa ada, tanpa mengira kualiti sambungan web, dan oleh itu tanpa apa-apa lag atau lain-lain kebimbangan sambungan. Perkhidmatan A khusus untuk Xbox One, bagaimanapun, dan oleh itu tidak tersedia untuk Xbox 360 dan PC.

Di sisi PS Sekarang, kami membuat pertaruhan live, dengan permainan yang tidak akan datang untuk menetap di PS4 atau PC, tetapi yang akan dimainkan melalui keajaiban Cloud. Ini membolehkan akses yang hampir segera untuk permainan pilihan, tetapi ia juga memerlukan untuk mempunyai nama sambungan yang cukup untuk menyokong aliran. Sebagai perbandingan, kita boleh mengatakan bahawa PS Sekarang bekerja dengan cara yang sama seperti Netflix, dan membolehkan, bukan untuk menonton jam siri, tetapi untuk bermain tidak terhad kepada satu katalog luas PS3 dan PS4 permainan, konsol rumah Sony terkini, tetapi juga pada PC.

BoutiquePrixDétails
Marketplace Amazon527,99 €paparan
Fnac Marketplace576,00 €paparan
Disunting pada 2017/07/10 pada 17:53