En BB-robot 8 full storlek eller nästan som uppfyller röst

Varumärket Spin Master planerar att marknadsföra en ny leksak som representerar BB-8 Droid Star Wars. Med en storlek nära den ursprungliga modellen skulle kunna svara på rösten av dess ägare.

Det finns för närvarande två modeller för fjärr droid BB-8: Sphero, en lyx leksak till 180 euro som också är mycket liten, och en modell av Hasbro, större, billigare men mer för barn. Den version av Spin Master kan vara en kompromiss av de två: en storlek på 19 inches - ca 50 cm - den modell som kommer att presenteras på Toy Fair i New York nästa vecka, skulle kunna svara på tilltal . Och lyda, i förbigående, att röstkommandon.

BB-8
Visual droid är fortfarande sällsynta, men vi ser att levereras med en fjärrkontroll: inget behov av att gå igenom en smartphone. Enheten känns förmodligen som en Wiimote. När man talar till BB-8, skulle vända huvudet i riktning mot högtalaren, och sedan converserait droid. En spårläget tillåter också att rulla ut sin ägare medan den senare arbete.

BB-8
Spin Master har ännu inte formaliserat den nya modellen, men människor som kunde närma sig in " Bakom stängd dörr "Framkalla en pris runt $ 180, ungefär samma som för Sphero. Varumärket kan meddela sin utgivningsdatum nästa vecka.

Läs också:

  • Test BB-8: Droid Sphero han förtjänar sin framgång?
Redigerad på 2016/02/12 vid 06:11