Juice Extractor: loft 2017

De har vinden i ryggen för matälskare friska, Juice Extractor har definitivt ersatt juicer eller juicer. Frestas av en maskin? Upptäck våra tips och vårt utbud.

Pixabay juicer

Råsaftcentrifugen, vad är det?

denjuicepress, detta är i första hand en liten hushåll objekt. "One more! "Vill du kanske; ja, men ingen annan av dina olika robotar och andra enheter kan inte göra vad han gör.

Som namnet antyder, låter Juice Extractor du att hämta frukt eller grönsaksjuice. Till skillnad från juicer, accepterar det olika typer av texturer och dess utvinning läget gör det skiljer sig mycket från centrifugen. Indeed, krossar den och sållar frukt vid en särskilt hög hastighet (detta är det pris att centrifugalkraften separerar massan från saft), som skapar värme; guld, den minsta ökningen av temperaturen har effekten att förstöra de flesta av de vitaminer som finns i juice! Där du sluta med en fruktsaft och / eller absolut läckra grönsaker, men "inert", inklusive vitaminer och mineraler är frånvarande.

Råsaftcentrifugen kommer också separera massan från juicen; men den långsamt roterande skruvsystem (40 till 60 varv / minut), vilket skriver över frukten eller grönsaken på en sikt undviker överhettning och bevarar de näringsmässiga kvaliteter av juicen. Den tillåter dig att göra extremt frisk färsk juice, men inte bara förbereda sorbet, smoothies, grönsaksjuice ... Kort sagt, är detta en ny multifunktionsenhet som ansluter din arbetsplan, inte bara en juicepress "lyx" och single-uppgift!

De olika typerna av juicers

Beroende på din användning och den plats du har i ditt kök, väljer juicer för dig.

  • De horisontella juicepressar
Dessa är de vanligaste. På en sida av motorn, den andra: evakueringen av massan. Mellan de två: skruvutsugssystemet. Lastning uppifrån och saften samlas i skruven. Ett enkelt och mångsidigt system! Nackdelen: de är också bulkiest enheter.

  • De vertikala juicepressar
Mer kompakt, de gynnar små kök eller de som redan är väl utrustade med apparater! Dessa centrifuger likna en centrifug, med motorn placerad i basen av anordningen, kollektorn skål försedd med två utgångar (en för juice, en för massan) och extraktionssystemet placerad i skålen och är försedd med en roterande borste som "jakt" torra rester mot utgången. Utgången "juice" är utrustad med ett lock som tillåter dig att blanda olika juicer i skålen före servering.

  • manualer Fruktpressar
De fungerar på armbåge fett! Utvinning system av dessa juicers är horisontell typ; de har inte elmotor men en vev. De är vanligtvis levereras med en monteringssats för arbetsplanen. Plus: de bär överallt och är miljövänliga. Den minst: du kan inte extrahera saften av en produkt, om du inte har en järnhand ...

Vad gör man med en juicepress?

Sammanfattningsvis kommer en juicepress kan du:
  • Fruktjuice, naturligtvis!
  • grönsaksjuice eller frukt av hård och / eller fibröst, såsom morötter, några äpplen, selleri, vete gräs ...
  • Grönsaksjuice: att få detta, pre-indränkt valnötter, hasselnötter, mandel innan de skickas till fläkten genom att röra regelbundet med lite vatten.
  • Nektar, smoothies och fruktpuréer (perfekt för sorbet), tack vare sil större hål.
  • Slutligen den extraherade juice, särskilt de små röda frukter (hallon, björnbär), fritt av massa och frön, kan du göra gelé.


Nämligen: färsk juice utvinns med hjälp av en juicepress kommer att behålla sina vitaminer och mineraler än maximalt 12 timmar, om den förvaras omedelbart kyler i en ogenomskinlig, lufttät behållare (ofta medföljer enheten). Nästa sida > Redigerad på 2017/09/29 vid 16:21