Trailer svunnen på PS4

Vidйo: Trailer svunnen på PS4

Sony profitй sin confйrence hålls direkt från E3 2017 för att återställa lumiиre en träff han officiellt rйvйlй när йdition 2016: Dagar borta. Exklusiv PlayStation а, i њuvre Bend Studio har illustrйe på mässan i Los Angeles genom en sublim ny gameplay trailer.

I innehållet i drygt 7 minuter, hйros spelet en gång en medlem av en grupp cyklister, lanserar en Deacon St John i ett uppdrag а hög risk ur hans sйcurisй repиre. Målet? Att nå en vän а Ð honom hålls fången av en grupp legosoldater. sedan Dйbute en åktur а motorcykel, som snabbt kommer att sluta när individer kommer att vilja döda honom. Om då följa våldsamma strids scиnes, lugnare tider oщ Deacon aperзoit av entiиres av Freakers förpackningar (zombie spelet) för att slutligen falla på lägret oщ är hans kamrat. Innan dйcouvrir en fiende mer kraftfull och imponerande rфde runt ...

Denna Days Gone trailer äntligen skymta den fantastiska grafik proposйs av йquipes Bend Studio och Många possibilitйs som kommer att erbjudas till spelare gameplay matiиre (Användning av miljön att agera typer av tillvägagångssätt, ...).

människans villkor och överlevnad kommer att vara kärnan i mкme Dagar borta, exclusivitй а kommer till PlayStation 4 men officiella release datum är fortfarande okänd.

Modifiй den а 18/06/2017 11:03