Eden: nya mobila planer Bouygues Telecom i detalj

Efter att fokusera tid på sin nya låg kostnad Bouygues Telecom farväl till Neo Evasio och paket, bara sex månader efter deras senaste uppgradering, förnya igen sin portfölj av traditionella planer, nu heter "Eden".

Logo Bouygues Telecom
Bouygues Telecom kapitaliserar på väg till nummer ett kundrelationer och är avsedd dessa erbjudanden till dem som önskar ett komplement, i motsats till oberoende konsumenter som erbjudandet B&Du är avsedda. Det lovar således en ytterligare förenklad försörjning och avslappnad, även och särskilt med flera åtgärder för att motverka de externa frestelser:
  • Från 3 månaders tjänst, inte planen förändringen inte innebära mer omval.
  • Vid utgången av åtagandeperioden kommer Bouygues Telecom uppmana abonnenten att återuppta 24 månader föreslå en ny mobil, men till ett pris som gånger lägre än för en ny kund, genom en efterföljande återbetalning.
  • Annars kommer priset på gratis mobil planen gälla automatiskt, eftersom terminalen har återbetalats.
Var och en av paketen förblir naturligt finns med eller utan engagemang eller inte mobil, men det är inte möjligt att begå 24 månader utan en mobil paket, vilket ökar första pris i vart och ett av paketen.

Priserna är generellt lägre, men vanligtvis på bekostnad av kvoten bortom vilken flödet av Internet-anslutningen är flänsad till 128 kbps. BT lanserar i utbyte mot de "Internet-alternativ" (5, 7 och 14 euro för 250 MB, en GB och 2), med vilken hastigheten kommer att vara i motsats till en ökning likvärdigt erbjudande. Vissa nivåer avstå också sin plats till andra, rikare och därför dyrare.

Slutligen abonnenter till befintliga erbjudanden kommer oftast intresserade av att behålla sitt erbjudande, om deras användning skulle ha förändrats.

Eden classic

Att lyckas den klassiska paketet, den nya "Eden Classic" utvecklas väl. Om hans föregångare berikad med obegränsad SMS, innehåller den nu tillgång till samhället Wi-Fi-nätverk för operatören. Vad åtkomst till Internet och då. Priserna är i bästa fall lägre, stabil värre, men båda nivåerna har tyvärr försvunnit (3 och 6:00).

Bouygues Telecom Eden classic
Eden koppla

Den nya "Eden relax" ger felaktigt förenklings önskemål Bouygues Telecom, eftersom det tre nivåer på fem Evasio den ersätter. Och inget att förstöra Internet månatliga kvoten varierar beroende på samtalstiden går från 500 till 350 MB under 3:00. Visual Voicemail, en gång reserverad för high-end-paket är dock med på begäran. Det är därför svårt att uttala sig om utvecklingen av taxorna eftersom det inte finns någon motsvarighet. Proportionellt de verkar ändå förbli stabila.

Bouygues Telecom koppla Eden
Eden smartphone

Den nya "Eden smartphone" lyckas både Neo och Neo smartphone, behålla den sämsta av båda: Internet kvot 1 GB för de första knappt lägre än i andra. VoIP är utbredd övervägande på alla nivåer, och modemet ingår nu användning men kläm av 10MB per nedladdningen är fortfarande sannolikt i kraft.

Bouygues Telecom Eden smartphone
Det nya sortimentet av paket "Bouygues Telecom Eden" kommer att finnas tillgänglig från 14 oktober 2011.Redigerad på 27/06/2012 vid 07:23