Chrome: en ny beta plugin optimerar hanteringen och autonomi

Som utlovat, meddelade Google att arbetat på konsumtionen av sin Chrome webbläsare med en ny plugin ledning.

I slutet av förra månaden, under en diskussion anordnas på Reddit, svarade utvecklingsteamet flera frågor från användare. Aurimas Liutikas ingenjör på Chromium-projektet, och konstaterade: " Vi arbetar aktivt med att optimera batteriet när Chrome körs i förgrunden eller i bakgrunden ".

Gogole krom
I hjärtat av problemet, Google säger början Flash Player. På en av sina officiella bloggar, sade företaget att det hade arbetat med Adobe för att optimera hanteringen av autonomi bärbara datorer. "När du är på en webbsida med Flash, vi avbryter klokt visst innehåll (t.ex. Flash-animationer) som inte är central på webbsidan, medan kärn innehåll (en video, till exempel) kommer att distribueras utan avbrott ". Om ett sidelement pausas när du är intresserad av, klicka på den för att starta den.

Den nya funktionen kan styras direkt i webbläsarens inställningar. Det är integrerat i den senaste beta och kommer då att finnas i alla versioner av programmet.

Kvarstår att bortom Flash Player, är överdriven batteriförbrukningen med Chrome också förklaras av webbläsartillägg, en del som körs i bakgrunden. Tommy Li, en ingenjör involverade i utvecklingen tyder på att ytterligare förbättringar kommer att införas under de kommande månaderna.

  • Hämta Google Chrome beta

Läs också:
  • Chrome: optimera Google (äntligen) minneshantering

Hämta Google Chrome för Windows.Redigerad på 2016/05/12 vid 11:08