Här kan se ut nya Google Pixel

När det gäller den nya generationen av sitt flaggskepp Pixel, är Google så diskret som möjligt. Detaljer fuitent ändå och även tillät en videographer att utforma en 3D-modell av den framtida smartphone.

Två premium versioner för Google Pixel 2


Googles Pixel 2 bör inte vara en smartphone, men ett antal smartphones. Anordningen kommer sannolikt att vara utrustad med en 4,97 tums skärm verkar i FHD (en upplösning på 1920 x 1080 bildpunkter för ett bredd-förhållande av 16: 9). Det är samma storlek som den första modellen av pixlar. Även kanterna på båda sidor av skärmen bör behållas. Den ljudutgång 3,5 mm bör utgå och ersättas med stereohögtalare. Smartphone ska arbeta på en Snapdragon 835 chip vars huvudsakliga hjärta bör Clocke på 2,45 GHz, är utrustad med 4 GB RAM och en 64 GB lagringsutrymme. Dessa premium-funktioner kommer att göra detta smartphone telefonen mest avancerade på marknaden av små modeller. Namnet på denna framtida smartphone: Walleye.

Hans äldre bror, som heter Taimen, bör utrustas med en skärm av 5,99 tums OLED tillverkas av LG. Kanten är smalare än Walleye är den maximala lagringsutrymme 128GB och RAM fortfarande 4GB. Det skulle vara en enda kamera på baksidan med dubbel LED-blixt.

Google Pixel

En inofficiell video är redan på nätet


All denna information möjliggjort en filmare som specialiserat sig på 3D-modeller av smartphones för att utforma en video som visar hur framtiden skulle kunna se ut Google Pixel 2. Under pseudo koncept Skaparen, Han har publicerat ett tiotal filmer av smartphones som har luften av formella presentationer.

Hans senaste skapelse visar således en telefon med en fingeravtrycksläsare, hälso logo "G" ryggen och en rak kant med två knappar. Telefonen presenteras i fyra färger: mörkblå, grå, röd och orange.  • Pixel 2: 4K-skärm, Android och Snapdragon 835 8?
  • Google avbryter Pixel XL 2 "muskie" för ännu fler bra smartphone
  • Google Pixel 2: en tredje modell som kallas Taimen?
  • Google kommer att erbjuda en ny display Pixel för sina smartphones
  • Nästa Google pixel skärm med böjda kanter?
  • Google Pixel XL avslöjas igen Geekbench
  • Pixel: Google lanserar två avancerade smartphones
  • Huawei har vägrat att producera Google Pixel
Redigerad på 2017/07/07 vid 16h58