Xbox One: Update September öde idag

Vi väntade för september, det är faktiskt lite före Microsoft distribuerar uppdateringen av sin Xbox One, av vilka några beskrivs under Gamescom tidigare denna månad. Bland de viktigaste förändringarna måste vi nämna de nya Media Player, tillägg och förbättras på Smartglass App Party.

Detta är Larry Hryb, aka Major Nelson, som meddelade på sin blogg: " Idag kommer vi att börja distribuera nya funktioner och uppdateringar för alla fans av Xbox One världen. "Den största förändringen mediauppspelning. En helt ny Media Player, kunna läsa innehållet från en USB-lagringsenhet är ansluten till konsolen. Stöd för filformat kommer att expandera till dussintals ytterligare tillägg, inklusive MPEG 2 TS, animerade GIF och MKV (sätts gradvis i slutet av året). Denna nya ansökan kommer också att vara kompatibel med DLNA media server (alltid en funktion som inte finns på PS4, förresten).Gruppen hanteringsprogram ser också förbättrats med nya inställningar. Den som är värd för gruppen kommer att kunna hantera mer fint sin del beslut om att inbjudningar eller att inte delta och exklusive oönskade medlemmar. Applikationen kommer också att granska verksamheten i varje medlem av partiet att vidta lämpliga åtgärder.

I en annan utveckling, har nya funktioner genomförts i Smartglass. Inklusive möjligheten att använda programmet för att spela in game bilder på Xbox One, eller att lägga upp och dela meddelanden i dina stadgar. Listan över uppdateringar innehåller slutligen andra små förbättringar, till exempel möjligheten att starta konsolen direkt till TV-utgång Eva eller övervakningsverktyg konsumtionen av bandbredd, vilket kommer att hjälpa dem som inte har en mycket generös internet.

XBOX ett: upptäcka billiga erbjudanden på vår prisjämförelse!Redigerad på 2017/09/26 vid 05:01