Doro Phoneeasy 621: en extremt enkel mobiltelefon för äldre och icke-techie

SFR meddelade kommersialisering av Doro Phoneeasy 621, en ny, enkel mobiltelefon designad för seniorer, eldfasta konsumenter till teknik.

Genom att förnya sin exklusivt samarbete med SFR lanserar Doro Phoneeasy 621 i Frankrike, det senaste tillskottet till sin förenklade mobiltelefoner.

Doro Phoneeasy 621
Den nya modellen är en optimerad version av Phoneeasy 612 redan sålda. Små detaljer som är viktiga för målet har ändrats. De två navigationspilarna och två kontextuella knappar har samlats in och separeras från de gröna och röda telefonens knappar telefon. Tyvärr hänsyn direkt knapp tillgång på kameran är i mitten av raden gång tillägnad kontakter: den ersätter en av de tre knapparna på fördefinierade telefonnummer, bredvid direktknappen katalog, som också listar de 10 mest använda kontakter.

Vi finner också många särdrag som syftar till seniorer: en nödsituation knappen på baksidan, en hörlur, en högtalare och därmed en kraftfull ring som i genomsnitt en vård för hörapparater, samt ljus och tydliga symboler. Menyerna är förenklade men att de inte beröva användaren försedd med moderna funktioner som en kamera (2 megapixlar), en musikspelare (microSD-kortplats) eller en FM-tuner.

Doro Phoneeasy 621 finns nu på SFR. Den säljs 10 euro från förpackningen Square 2h + 500 MB, 40 euro med paketet Square 2h + 50 MB eller 100 euro med en kostnadsfri offert.

Doro Phoneeasy 621 Doro Phoneeasy 621
Den mobila levereras med en laddningsdockaRedigerad på 2013/07/24 vid 04:47